Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj.. jaký máte názor na darování vajíček? Podstoupila jste nějaká z vás? A jakou kliniku by jste doporučili? :-) Díky za odpovědi
Já jdu na umělé oplodnění příští měsíc, zatím jsme měli jen konzultace. A jsem plna optimismu, snad nám to vyjde.
No musí také tu ženu stimulovat určitě na odběr vajíček. Ale jak přesně to je, ale asi tak nějak myslím.
A je to něco podobného jako u umělého oplodnění?
Tak to máš také stimulaci, aby šly odebrat vajíčka, ale dá se vše vydržet. A jsou za to pak i kompenzace.
Já nevím, jestli bych na to měla odvahu. Mě stačilo, co jsem musela podstoupit kvůli umělému oplodnění.
Je to obdivuhodné, když se některá žena pro to rozhodne. Pomoci druhým.
Ahojky, rozhodně doporučuju tu ve Zlíně, je to super klinika, já na ní byla dost pokojená, darovala jsem jednou, ale přemýšlím že půjdu znovu.
a jaká je to ta klinika ve zlíně, mužeš mi sem hodit celý název až se mužu kouknout na webovky? :-)
Jasný není problém, je to tato klinika https://www.ivf-zlin.cz/ Je to super klinika, můžu ji vřele doporučit :-) :-)
Mockrát ti děkuju za tip na kliniku, určitě prozkoumám webovky víc..
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.