Diskuse na téma Dárek k narozeninám pro rodiče

16. 02. 2022 NinaC Prosím o radu

Zdravím, potřebovala bych poradit nebo se aspoň trochu inspirovat, co kupujete svým rodičům k narozeninám ? Jsem úplně bez nápadu a narozeniny se blíží :/

Helča 02.11.2022

Tento rok jsem rodičům kupovala takové dárkové balíčky s určením a nápisem pro maminku a tatínka :)

Adéla 06.12.2024

Zdravím, já hledám nějaké dobré doplňky stravy, které by podpořily zdravotní stav rodičů. Oba mají vysoký tlak a mamka ještě cukrovku. Navíc si myslím, že darovat zdraví je ten nejlepší dárek.

Barča 10.12.2024

Dobrý večer, doporučím Schindeleho minerály - kupuju je pravidelně mým rodičům a jsou moc spokojení. Fungují na celkové zlepšení zdraví organismu, dodají energii, vitalitu, zlepší trávení, je toho prostě hodně. No a jako dárek jsou skvělé, dáte zdraví, což je nejvíc :)

Martina 12.12.2024

Zdravím a prosím o doporučení, kde bych si mohla o těchto minerálech přečíst nějaké detailnější informace?

Barča Martina 16.12.2024

Tady máte odkaz přímo na stránky, kde můžete minerály objednat a hlavně tam najdete veškeré informace www.kamennezdravi.cz/leciva/schindeleho-mineraly-400g-v-plechove-doze

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat