Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nemáte někdo filtr na pitnou vodu? Chtěli bychom si ho pořídit a nemůžeme se rozhodnout jaký. Zaujala mě firma Dionela, nemáte někdo zkušenost? Děkuju
Taky vybírám, tak budu ráda za vaše zkušenosti...
My od nich máme filtr už několik let a jsme s tím moc spokojení. Jsme jenom dva, takže ho stačí regenerovat jenom jednou za rok a i finančně vychází moc dobře a hlavně ta voda je kvalitou úplně někde jinde než předtím.
A jaký filtr přesně máte?
Máme přímo tenhle https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-n10-vodni-filtr/d-2142 ale nechte si poradit od nich, pošlete jim rozbor vody a oni vám poradíte co je pro vás nejlepší :)
Tak děkuju za odpovědi, domluvíme se s nima.
Vyřešila jsem to ekonomičtěji a levněji a koupila jsem si od oravy filtrační konvici, kterou si nemůžu vynachválit :)
Tady ta možnost vyjde na kolik peněz?
Ahoj pořizoval jste někdo od nich Dios sprchový filtr? Ten mě zajímá, máme děsnou vodu. Na pití používáme konvici.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.