Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Mám řešení neváhejte mě kontaktovat na email ludmilka.kovarova@seznam.cz dělám se zdravou výživou a máme ted akci 25% slevy na veškeré produkty. Zhubnete si přebytěčná kila a budete se cítit lépe! Moc se těším na spolupráci neváhejte do vánoc se můžete cítit lépe*1**1*
Já jsem byla hodně silná a koupila jsem si na cvičení super protein maxxwin a musím se přiznat,že mi jdou kila krásně dolů.
zkus sport a třeba magnezium. Jen musíš chvíli počkat, než to začne působit, nějakou dobu to ještě potrvá, ale uvidíš, že to pomůže
na tohle je nejlepší magnezium. Uvolní tělo, mysl a odžene depresi
Ženy a je to zhubnutí ve Světě zdraví trvalé?
když je nadvha a člověk se cítí bez energie, je potřebne upravit stravu. Není na škodu držet i nějakou zdravou dietu. Tělu to jenom prospěje
čauko, ani mě nemluv, už měsíc jsem na prodietixu a musím se hodně držet, abych nezhřešila. Jediné, co mě drží, tak je ten výsledek protože to letí dolů fakt rychle.
Holky jak se udržujete v tomto předvánočním shonu psychicky v pohodě? poradíte mi prosím? už mi to dává opravdu hodně zabrat.
Máte pravdu, že udržet se v nějaké pohodě je v tomto období velice složité, já jsem si ale od mámy nechala poradit, a kupuji si korejský ženšenový čaj, který mi pomáhá bojovat se stresem.
Ten čaj je úplně přírodní? co všechno obsahuje? kde jste ho koupila?
Ano čaj je úplně přírodní, objednávám si ho z eshopu https://kombe.cz/nase-znacky/kombe/kombe-50-ks.html, mají i menší balení které si můžete vyzkoušet.
Také jsem byla unavená a bez energie a bylo to špatným stravováním. Ve Světě zdraví mi hodně pomohli
Mílo a jak přesně vám tady pomohli?
Udělali mi tady základní diagnostiku, pomohli sestavit jídelníček mě na míru a také cvičební plán
když jsem tlustá jedu běhat,když nemžu spát beu melatonin a když jsem bez energie, jedu na jogu . Tohle je moje trio, které vždy pomuže
za sebe zase mohu jen a jen doporučit proteinovou dietu bonedere
poslední dobou jsem docela vytížená, mám hodně práce, v práci jsme pod tlakem a nemužu spát. Umíte mně poradit jak to řešit? Co by mně pomohlo?
Ahoj všichni, i já patřím k těm co mají nadváhu. Mám kila navíc celý svůj život, ale pravdou je že mám sedavé zaměstnání a skoro žádný pohyb. Takže bych chtěla začít něco dělat a napadl mě pro začátek nějaký posilovací stroj.. Nabídku mají pěknou ve Fitham, máte něco odtud?
Tak zkuste odborníky z www.svet-zdravi.cz. Jsou to opravdoví profesionálové.
A vy s nimi máte osobní zkušenost? Mě připadnou docela drazí, mám strach, že nezhubnu.
Ano, chodila jsem k nim asi devět měsíců a zhubla jsem deset kilogramů. Můžu je jenom doporučit.
Nedalo mě to a objednala jsem se na diagnostiku organismu.
skus jogu. Mne to hodně pomáhá. Nabije mně to energii a tělo si taky hezky protáhnu.
To je moc hezký výsledek, a váhu si držíte nebo ještě dál hubnete?
Váhu se snažím spíše udržet. pokud bych nějaké kilo shodila nevadilo by mi to.
Který z programů jste si vybrala? Delší nebo kratší?
Jdu do programu na půl roku. Ráda bych zhubla deset kilogramů.
Na www.svet-zdrsvi.czjsem se dočetla, že je dobré si nechat udělat analýzu krve. Pak se dá sestavit hubnoucí plán opravdu na míru.
Svět zdraví taky znám, zhubla jsem s nimi pár kilogramů.
A jak dlouho to trvalo a kolik jste kilogramů zhubla?
No úplně samo ne, ale s odborníky s www.svet-zdravi.cz se hubne příjemně.Dodnes si vařím podle jejich receptů.
Máte pravdu, že s odborníky hubnutí jde lépe, ale taky si za to nechají pěkně zaplatit. Nic pro mě.
A kolik jste Helko zhubla? A pro mě důležité váhu si držíte?
Mě teda na malo energie pomohlo se lepe stravovat.Vyvazila jsem si jidelnicek o zeleninu a ovoce do toho se snazim vypit minimalne 1,5l vody s citronem a pak si kazdy rano davam chlorelu a spirulinu od vitolife a citim se ted strasne dobre.
Na www.svet-zdravi.cz jsem si našla v jejich ceníku akci na základní dagnostiku. už jsem objednaná.
Taky jsem se koukala, mají balíček základ v akci, tak to zkusím.
Už jste u nich byla? A výsledek?
Byla, vše proběhlo v pohodě, co je hlavní tak mám sestavený hubnoucí plán. Doufám, že vše zvládnu.
Taky uvažuji o návštěvě Světa zdraví, jsou hodně známí a mají úspěchy.
čauky holky hledam něco dobryho na odvodneni a na netu jsem nasla tento produkthttps://www.odvodneni-organismu.cz/ mate s ním někdo zkusenost?Děkuji za vase reakce:-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.