Diskuse na téma Máte nadváhu a jste unavená, máte málo energie?

Mám řešení neváhejte mě kontaktovat na email ludmilka.kovarova@seznam.cz dělám se zdravou výživou a máme ted akci 25% slevy na veškeré produkty. Zhubnete si přebytěčná kila a budete se cítit lépe! Moc se těším na spolupráci neváhejte do vánoc se můžete cítit lépe*1**1*

Aneta 31.03.2021

Já jsem byla hodně silná a koupila jsem si na cvičení super protein maxxwin a musím se přiznat,že mi jdou kila krásně dolů.

Anna 26.12.2020

zkus sport a třeba magnezium. Jen musíš chvíli počkat, než to začne působit, nějakou dobu to ještě potrvá, ale uvidíš, že to pomůže

Xena 29.10.2020

na tohle je nejlepší magnezium. Uvolní tělo, mysl a odžene depresi

Elis 05.01.2020

Ženy a je to zhubnutí ve Světě zdraví trvalé?

Linda 18.12.2019

když je nadvha a člověk se cítí bez energie, je potřebne upravit stravu. Není na škodu držet i nějakou zdravou dietu. Tělu to jenom prospěje

NinaC 13.12.2019

čauko, ani mě nemluv, už měsíc jsem na prodietixu a musím se hodně držet, abych nezhřešila. Jediné, co mě drží, tak je ten výsledek protože to letí dolů fakt rychle.

Markéta 12.12.2019

Holky jak se udržujete v tomto předvánočním shonu psychicky v pohodě? poradíte mi prosím? už mi to dává opravdu hodně zabrat.

Lucie Markéta 16.12.2019

Máte pravdu, že udržet se v nějaké pohodě je v tomto období velice složité, já jsem si ale od mámy nechala poradit, a kupuji si korejský ženšenový čaj, který mi pomáhá bojovat se stresem.

Markéta Lucie 17.12.2019

Ten čaj je úplně přírodní? co všechno obsahuje? kde jste ho koupila?

Lucie Markéta 18.12.2019

Ano čaj je úplně přírodní, objednávám si ho z eshopu https://kombe.cz/nase-znacky/kombe/kombe-50-ks.html, mají i menší balení které si můžete vyzkoušet.

Míla 06.12.2019

Také jsem byla unavená a bez energie a bylo to špatným stravováním. Ve Světě zdraví mi hodně pomohli

Bětka Míla 16.12.2019

Mílo a jak přesně vám tady pomohli?

Míla Bětka 29.12.2019

Udělali mi tady základní diagnostiku, pomohli sestavit jídelníček mě na míru a také cvičební plán

Jarka 05.12.2019

když jsem tlustá jedu běhat,když nemžu spát beu melatonin a když jsem bez energie, jedu na jogu . Tohle je moje trio, které vždy pomuže

Bonita 24.11.2019

za sebe zase mohu jen a jen doporučit proteinovou dietu bonedere

Riana 06.11.2019

poslední dobou jsem docela vytížená, mám hodně práce, v práci jsme pod tlakem a nemužu spát. Umíte mně poradit jak to řešit? Co by mně pomohlo?

Daniela 01.10.2019

Ahoj všichni, i já patřím k těm co mají nadváhu. Mám kila navíc celý svůj život, ale pravdou je že mám sedavé zaměstnání a skoro žádný pohyb. Takže bych chtěla začít něco dělat a napadl mě pro začátek nějaký posilovací stroj.. Nabídku mají pěknou ve Fitham, máte něco odtud?

Zita 30.09.2019

Tak zkuste odborníky z www.svet-zdravi.cz. Jsou to opravdoví profesionálové.

Danka Zita 06.10.2019

A vy s nimi máte osobní zkušenost? Mě připadnou docela drazí, mám strach, že nezhubnu.

Zita Danka 16.10.2019

Ano, chodila jsem k nim asi devět měsíců a zhubla jsem deset kilogramů. Můžu je jenom doporučit.

Danka Zita 27.10.2019

Nedalo mě to a objednala jsem se na diagnostiku organismu.

Michaela 23.09.2019

skus jogu. Mne to hodně pomáhá. Nabije mně to energii a tělo si taky hezky protáhnu.

Alina 25.08.2019

To je moc hezký výsledek, a váhu si držíte nebo ještě dál hubnete?

Denisa Alina 26.08.2019

Váhu se snažím spíše udržet. pokud bych nějaké kilo shodila nevadilo by mi to.

Radka Denisa 20.09.2019

Který z programů jste si vybrala? Delší nebo kratší?

Denisa Radka 24.09.2019

Jdu do programu na půl roku. Ráda bych zhubla deset kilogramů.

Kimy Denisa 26.09.2019

Na www.svet-zdrsvi.czjsem se dočetla, že je dobré si nechat udělat analýzu krve. Pak se dá sestavit hubnoucí plán opravdu na míru.

Denisa 20.08.2019

Svět zdraví taky znám, zhubla jsem s nimi pár kilogramů.

Magda Denisa 22.08.2019

A jak dlouho to trvalo a kolik jste kilogramů zhubla?

Sofie 28.07.2019

No úplně samo ne, ale s odborníky s www.svet-zdravi.cz se hubne příjemně.Dodnes si vařím podle jejich receptů.

Helka Sofie 28.07.2019

Máte pravdu, že s odborníky hubnutí jde lépe, ale taky si za to nechají pěkně zaplatit. Nic pro mě.

Vikča Helka 11.08.2019

A kolik jste Helko zhubla? A pro mě důležité váhu si držíte?

Maruska 28.07.2019

Mě teda na malo energie pomohlo se lepe stravovat.Vyvazila jsem si jidelnicek o zeleninu a ovoce do toho se snazim vypit minimalne 1,5l vody s citronem a pak si kazdy rano davam chlorelu a spirulinu od vitolife a citim se ted strasne dobre.

Janka 23.06.2019

Na www.svet-zdravi.cz jsem si našla v jejich ceníku akci na základní dagnostiku. už jsem objednaná.

Betany Janka 26.06.2019

Taky jsem se koukala, mají balíček základ v akci, tak to zkusím.

Janka Betany 12.07.2019

Už jste u nich byla? A výsledek?

Betany Janka 21.07.2019

Byla, vše proběhlo v pohodě, co je hlavní tak mám sestavený hubnoucí plán. Doufám, že vše zvládnu.

Anika Betany 26.07.2019

Taky uvažuji o návštěvě Světa zdraví, jsou hodně známí a mají úspěchy.

Ditunka 21.06.2019

čauky holky hledam něco dobryho na odvodneni a na netu jsem nasla tento produkthttps://www.odvodneni-organismu.cz/ mate s ním někdo zkusenost?Děkuji za vase reakce:-)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

36 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:43
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:47
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:36
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat