Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Maminky, kde mají pěkné a kvalitní kojící košilky ? Potřebuji si připravit tašku do porodnice, takže pomalu začínám nakupovat ať se mi nestane, že mi pak bude něco scházet.
Moc hezké košilky mají na eshopu babymum plus tam mají i další věci, co se ti budou hodit do porodní tašky :)
Tady z toho eshopu mám tašku co jsem si objednávala do porodnice a využívám ji poměrně dost i teď, protože ji nosím do fitka nebo když jdu s dětma na nějaký delší výlet, protože se nám tam vleze všechno :)
Děkujiii, vzala jsem si tady ty dvě košilky jednu v modré a druhou v lososové a ve skutečnosti jsou ještě hezčí a jsou teda hrozně příjemné :) https://www.babymum.cz/kojici-kosil-raminka/
Dívala jsem se na ty stránky Babymum a oni mají i komplet vybavenou tašku do porodnice jo ? S tím jsem se teda ještě nikdy nesetkala, ale nejspíš do toho půjdu.
Mají a je teda hodně našlapaná, co jsem se dívala, co všechno tam mají :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.