Diskuse na téma Nejlepší filmové hlášky

02. 08. 2011 Redakce.Bety.cz Zábava

"Neplatíš, nepřepínej" (Knoflíkáři), "Dorynko nemohlo by se spláchnout nádobí? Jistě! Ať se spláchne (Léto s kovbojem), "Je to rebel!" (S čerty nejsou žerty) aj. Jaká je ta vaše nejoblíbenější filmová hláška?

yana 02.08.2011

moje oblíbená z pána prstenů :-) Grimli: Už mám 2! Legolas: Já 17! Grimli: Co? Žádný špičatý ucho mě neporazí!

Stila 02.08.2011

Vona taky dáma může být pěkná svině... úžašní Světáci!!!!

Lenka Kopecká 02.08.2011

Omluvte ho, je to jen prostý pobíječ much - flájboj (pohádka Tři veteráni) *4**4*

Marlene 02.08.2011

Vydrž, Prťka, vydrž!!!

free 02.08.2011

Pelíšky: A komu tim prospějete?

Anna 02.08.2011

Kroupa st.: Hujere, jděte si po svejch! tlumočník: Hujer, metelesku blesku!

Klára 02.08.2011

Z Knoflíkářů je super hláška "Nežereš maso, nepoznáš vtip!"

Anna 02.08.2011

Týfová: Takový vlahý večer. To by stálo skoro za procházku... Kroupa st.: No jo, to běžte, já pudu domů, votevřu si vokno a pivo!

Katarina 02.08.2011

Baby nebude sedet v koute :)))) tak to je fakt asi najznamejsia a najoblubenejsia .)))

GITA 02.08.2011

Sejdeme se za 15 minut - já nemám hodinky - tak za 20 - Jedna ruka netleská

Anna 02.08.2011

profesorka: Když nevíte, tak to máte říct a ne tady stát a mlčet jako dudek. Jak se jmenujete? Dudek: Dudek.

Betka 02.08.2011

Složenky, vy krávy zelený, nenažraný. (Kolja)

Anna 02.08.2011

prof. Janda: Máte úhel beta. Kroupa st.: No to nemám.

danka 02.08.2011

Ecce Homo Homolka: Jestli si ten fotbal neprosadíš, tak si u mě mrtvej muž.

Anna 02.08.2011

profesor Janda: A vy ste odkud? pan Plha st.: Z Kojčic u Pelhřimova. profesor Janda: A na koho se jdete zeptat? pan Plha st.: Na syna. Plha. profesor Janda: Aha, tak to je dvojka. pan Plha st.: Dvojka. paní Plhová: Dvojka. Tak Dem. pan Plha st.: S pánem bohem. paní Plhová: S pánem bohem.

Anna 02.08.2011

profesor Janda: A vy ste odkud? pan Plha st.: Z Kojčic u Pelhřimova. profesor Janda: A na koho se jdete zeptat? pan Plha st.: Na syna. Plha. profesor Janda: Aha, tak to je dvojka. pan Plha st.: Dvojka. paní Plhová: Dvojka. Tak Dem. pan Plha st.: S pánem bohem. paní Plhová: S pánem bohem.

Lucka 02.08.2011

Dědictví aneb kurvahošigutntag: Vašu pi.. jsem taky neviděl a věřím, že ju máte.

mika 02.08.2011

„Táto, mlátila tě někdy tvoje maminka?" Ne, jenom ta tvoje."

Anna 02.08.2011

prof. Hrbolek: Nepotěšil jste mne, ale ani já vás nepotěším.

Milča 02.08.2011

Jak si to představuješ, člověče?! Tolik práce... A tady u nás! Vždyť nám zničíš dobrou pověst! (S čerty nejsou žerty) <3

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést do vašich milostných vztahů novou energii. Pokud jste zadaní, můžete očekávat zlepšení komunikace mezi vámi a vaším partnerem. Je ideální čas na plánování společných aktivit, které posíl&ia... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

154 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
54 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat