Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Mám jen takový rychlý dotaz. Ráda bych šla darovat vajíčka. Je to dobrý nápad? Není to nebezpečné? Jakože myslím, zda to nemá vliv na moje budoucí těhotenství? Děkuji
Zdravím, taky jsem ve Zlíně vajíčka darovala a příští rok jdu do toho znovu. Já sama zatím děti neplánuji a aspoň takto chci prospět společnosti a hlavně nějakému páru, který po miminku touží. Na kliniku IVF Zlín nenajdu žádné negativum, mě se tam líbilo, lékaři jsou skvělý, personál se o Vás opravdu zajímá a skvěle stará.
Ahoj, souhlasím! Darování vajíček mi přišlo jako skvělá možnost, jak někomu pomoci splnit sen o rodině. Celý proces na této klinice byl velmi profesionální, lékaři i personál byli úžasní a vždy ochotní odpovědět na jakékoliv otázky. Měla jsem z toho dobrý pocit a pokud do toho půjdu znovu, tak sem :) Nemám důvod měnit.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.