Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Profesionální vlasová a zkrášlující kosmetika od značky Label m.
to jsme na tom úplně .. víc mě oslovila přírodní kosmetika .. přece jenom je šetrnější
Nezkoušela si něco přírodního ? Může ti třeba dělat zle i ta chemie ;)
Já jsem si hodně oblíbila khadi olejíček. Je super na suché vlasy i pleť, protože tu kůži nechá krásně vláčnou takže ani nemám ráno šupinky jak jsem mívala.
Kde kupuješ ty Khadi olejíčky ? :)
Nemáte vyzkoušené něco na vypadávání vlasů co fakt účinkuje ? Hlavně prosím jenom čistě přírodní přípravky, nechci nic co je nacpané chemií :/ protože ta v těle nadělá víc škody jak užitku
Když se tu řeší vlasová kosmetika, tak jsou potřeba nějaké speciální šampony na umělé vlasy ?
Nemáte vyzkoušené nějaké sérum na vypadávání vlasů ? Mám půl roku po porodu a padají mi opravdu šíleně. Nechala jsem si je i zkrátit a prostříhat, s tím, že jsem si myslela, že se to zlepší, ale nezlepšilo ani o trochu.
Zkus se podívat na www.alpik.cz. Mají tam velký výběr jak přírodní, tak i hodně šetrné kosmetiky na vlasy.
Já jsem teda taky za notino, protože tam mají fakt velký výběr veškeré kosmetiky, ale hlavně i té profesionální. Kupuju si od nich olaplex, masky na vlasy a vždycky jsem byla maximálně spokojená (www.notino.cz)
Taky nakupuju na notinu. Myslela jsem si, že zůstanu u jedné značky makeupu, ale už mám asi třetí a zase jinou značku. Ono vždycky než ten jeden dopotřebuju, tak vyletí nějaká novinka, kterou chci vyzkoušet, takže nemám možnost se vrátit k tomu předešlému :D
Za mě jedině tyhle přípravky https://2nature.cz/prirodni-kosmetika/pece-o-vlasy jsou přírodní a na vlasech je to hodně poznat, že se zlepšila kvalita.
Pando mrknete na milujubio. <3
Moc dekuji za doporuceni, kouknu se na vsechno co jste mi tu naposilali a vyberu si. *5*
I eco drogerii tam mají, ta je úplně super. Já ji používám doma na všechno, skvěle se mi s ní uklízí.
Ahoj prosim mate nekdo zkusenosti s bio prirodni vlasovou kosmetikou? Dekuji moc :-)
Pandi a uz jsi nejakou bio kosmetiku zkousela, pokud by ti to vubec sedelo treba? :)
Já používám tady ten bio šampon, který mi doporučila kamarádka, že je s ním moc spokojená a já jsem teda taky :) www.notino.cz/sea-of-spa/bio-mud-sampon-s-cernym-bahnem
Ahoj holky, kde nakupujete kvalitní vlasovou kosmetiku?Ráda bych nějaký dobrý tip
Určitě se podívej na notino.Vybereš si tam.Mají tam spoustu věcí i dobré parfémy.
Můžu poprosit o doporučení nějaké vlasové masky, která opravdu vlasy vyživí ?
Používám barvy Herbatint jsou lepší než klasické barvy a dobře drží. Vy se zajímáte o nějakou konkrétní značku?
Právě nee, proto mě zajímá, jestli jsou takové jako chemické. Nebo dokonce lepší.
Tak je zkuste, barví dobře a jsou k pokožce hlavy jemnější. Aspoň mě teda tolik nesvědí po barvení.
S tím svěděním jsem měla docela problém při barvení. Docela ráda bych vyzkoušela nějakou jinou barvu, protože se mi šediny začínají docela dost ozývat.
Tak si objednej odstín, který používáš, protože tato je opravdu super. A šediny na mladé ženské nevypadají dobře. Mě totiž začaly šedivět hodně brzo už před 30.
Zkuste na tom 2 nature pando, tam mají dobrý výběr a určitě vyberete vhodnou pro Vás.
Mohla bych se zeptat jestli nemáte zkušenost s rostlinnými barvami na vlasy ? Jsou vhodné i když mám pár šedivých vlasů ? Jak vysoké mají krytí ?
Podle mě má profesionální řadu na vlasy Loreál ne ? Na notinu je toho strašně moc co jsem se dívala.
Ahojky, co se týká té vlasové kosmetiky, tak za mě teda rozhodně doporučím šampon s vitamínem D - https://www.alpik.cz/jason-sampon-vitamin-e-473ml/. Já jsem hledala hodně hodně dlouho kvalitní šampon až tento mi zcel vyhovuje.
A postřehla si po jeho užívání nějaký rozdíl oproti jiným šampónům, co jsi používala ? Taky přemýlím nad změnou ale ještě si nejsem zcela jistá co chci vyzkoušet.
MIlka:No z agea se to nevyplatí, hlavně ty čistící prostředky, taky je beru přes alpíka. Líbí se mi že mají hlavně ty eko přípravky, které jsou mnouhem šetrnější.
Nemáte holky vyzkoušenou nějakou masku na hodně suché až krepové vlasy ? POměrně dost jsem si je zničila žehlením, takže je teď dávám dohromady a chci si koupit nějakou lepší kosmetiku na vlasy takže budu ráda za nějaké doporučení ať zbytečně nevyhodím peníze.
Jestli můžu poradit, tak já mám výbornou zkušenost tady s tou maskou www.alpik.cz/natura-siberica-rakytnikova-maska-pro-silne-poskozene-vlasy-300ml
Taky si objednávám kosmetiku z alpíka, mají lepší ceny a výběr jak ageo a další eshopy.
Já používám několik let masky od kerastase a vlasy se mi po nich dal krásně dohromady www.notino.cz/kerastase/resistance-extentioniste-maska-na-vlasy-pro-rust-vlasu-a-posileni-od-korinku/
Zkus se mrknou na notino, mají tam opravdu velký výběr tady těch přípravků na vlasy a když se podíváš na jejich specifikace, tak si tam vybereš něco přímo pro sebe na svoje vlasy
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.