Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
V lékárně jsem objevila leták na Colonfit. Už ho někdo vyzkoušel?
Po těžké stření chřipce jsem si objednala na www.pharmaagency.cz probiotika, která mě hodně pomohla.
Mě se na pharmaagency líbí nejvíce to, že jejich probiotika jsou pro celou rodinu.
To je pravda, že jsou pro celou rodinu. Havně jsou přírodní a účinná.
Probiotika konkrétně od pharmaagency užívám vždy na podzim, abych si posílila imunitu.
Kvalitní probiotika,hlavně přírodní můžou jenom zažívání pomoci. Určitě neuškodí.
Vy s nimi máte nějakou zkušenost? A se kterými prosím?
Dostala jsem doporučení na www.pharmaagency.cz. Zkusila jsem Probio C+D, upravil mě dráždivý tračník.
Probiotika od pharmaagency jsem neznala, letos v létě jsem dostala zánět močových cest a užívala jsem antibiotika. Ulevilo mě Probio Brusinka.
Na co konkrétně je jestli se můžu zeptat ?
Já jsem od pharmaagency spokojená s Colon Dophilus. Upravil mě zažívání a doslova vyčistil střeva.
Jak dlouho trvalo než vám zabral Aninko?
Zabral v podstatě za pár dnů, ale spolehlivě funguje cca po třech týdnech.
Já mám obdobnou zkušenost s Probio C+D. Zabralo skvěle.
Když se podíváte na www.pharmaagency.cz, tak mají také kvalitní probiotika.
Se kterými máte zkušenost?
Trpím dráždivým tračníkem, tak užívám Probio C+D.
A zabere hned, nebo se musí užívat hodně dlouho?
Já colonfit užívám na úpravu zažívání.Trpím zácpou, je vynikající, musí se při něm hodně pít a pak funguje skvěle.
Na co vlastně ten colonfit je? Já jsem o něm nikdy neslyšela.
Já jsem objevila letáček v čekárně u lékaře, zaujal mě, že je čistě přírodní. Mám problematické zažívání, tak ho určitě vyzkouším.
Vím o něm, narazila jsem na reklamu, tak jsem si ho vyhledala na www.colonfit.cz. Zaujalo mě, že je to český výrobek a má u nás 20ti letou tradici.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.