Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj děláte někdo dětem svačinku z bio ovoce?
Když jsem pro děti hledala kvalitní krabičky na svačinu, tak jsem narazila na stránky obchodu Baagl, kde jsem pro děti nakonec vybrala i moc pěkné nové aktovky. Vybrala jsem je totiž v setu, kde jsem koupila jak aktovky, tak i krabičky na svačinu. Jsou moc pěkné a jak je to v tom setu, tak to vypadá i velmi dobře. Jinak tedy jsem zastáncem staré školy, že dítě musí mít každý den nachystanou svačinu ať se děje co se děje.
Holky, když jsme u těch dětí... Mám dotaz na to, jak zlepšujete jejich imunitu? My se v tom pořád plácáme :( Týden školka, dva týdny doma s rýmou a kašlem :( Už je to prostě... no... Ráda bych něco podnikla, aby děti byly zdravé :) Budu ráda za tipy.
Já dávám dětem kozí kolostrum Bioalis a musím říct, že se nám opravdu osvědčilo. Dlouho jsem hledala něco, co by bylo přírodní, kvalitní a zároveň snadno přijatelné pro děti. Kolostrum má vynikající složení, obsahuje látky, které podporují imunitní systém. Navíc je dostupné ve více variantách. Já dávám kapsle, protože jsou malé a děti je bez problémů spolknou, ale existuje i sirup, což je super alternativa pro menší děti. Od té doby, co ho používáme, máme mnohem méně nemocí, rýmy už nejsou tak časté a když už něco přijde, děti se z toho dostanou mnohem rychleji.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.