Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý dne, chci se zeptat, jakou používáte pleťovou kosmetiku? Chtěla bych začít používat něco kvalitnějšího, než produkty z drogerie, ale nemám s tím moc zkušeností :)
Záleží na tom, jaké jsou tvé finance a jaký máš věk, jestli chceš něco pro mladou pleť nebo na vrásky :)
No na vrásky asi ne, spíš nějakou prevenci, je mi 26. Co používáš ty? Je toho tolik
No já mám teďka americkou kosmetiku Paula's Choice. Mám zatím základní sadu péče o pleť, takže čištění, tonikum a krém. Ostatní mám zatím Bioderma, ale asi přejdu :) Ale proti stárnutí zatím nemám nic :)
Super, děkuju za radu, podívám se na to a rozhodnu se :)
Zkus se podívat na www.beautypedia.com je to sice v aj, ale to hodnocení je celkem prý kvalitní :) a pokud umíš anglicky, tak si mylsím, že ti to pomůže :)
Neco prirodniho? Nejake prirodni enzymy? mate nekdo takovy krem?
tak to by mohli byt dobry ktemy vermione ne, zkousela jsi je? ty obsahuji nejake enzymy.
ahojky, zkus pevonia botanica ;-) objednávám na pevonieshop.cz, mají tak toho dost na výběr :-)
s pevonií mám taky dobrou zkušenost :) mají dobré krémy :)
já mám doma taky havlíkovu apotheku objednávám z nuspring.cz, za sebe mohu vřele doporučit :-)
ok, díky holky za tipy, mrknu se na to :) moc jste mi pomohly :)
vůbec nemáte zač, doufám, že vám ta kosmetika sedne tak jako mě ;-);-)
Porad nakupuji jen tu kterou mam osvedcenou, takze jsem i rada kdyz ji muzu koupit na netu a ve slevach.:)
Osobně preferuji značku bione,někdy na ni narazím i v drogerkách ale než běhat po městě a shánět tak si ji radši objednávám na netu ma stránkách notino.cz kde ji mají i levnější a je fakt kvalitní...už ji používají i moje kamošky :)
dolcevita.jenprozeny.cz
Znacku kremu co pouzivam nekdy zmenil, ale vse si kupuji na netu a ze stranky kterou nemenim, tam maji ceny co se mi zamlouvaji
A odkud? Da se na netu koupit i ve slevach, prijde mi ze v drogerkach moc casto slevy nemaji
Kupujete si kosmetiku přes ageo?
Objednávám tak jednou za dva měsíce, drogerie je fakt super!! :)
Já jsem udělala první objednávku dneska tak se těším až to přijde..mám objednáno nad 1200kč tak jsem ráda že mám zadarmo dopravu:)
Ja zustavam stale u sveho notino.cz, uz kvuli jejeich vyberu parfemu!
Super, taky si udelam nejaky velky nakup a snad se priblizim taky te dobrave zdarma :) ono i tak tam clovek hodne usetri
Taky si myslím že se na ageo hodně ušetří i když nedosáhnu na objednávku větší než 1200kč:-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.