Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj maminky, prosím ,doporučte školku nejlíp Praha Štěrboholy a okolí.
Dceru mám od 3 let v Trojské labuti a angličtina jí jde perfektně. KOlikrát opravdu koukám, jak dá krásně dohromady celou větu a když na ni mluvím anglicky, tak mi rozumí a má sama zájem se mnou komunikovat v angličtině, za což jsem moc ráda, protože do budoucna je to velké plus a snad jí to nadšení vydrží :)
Ahoj, taky mohu doporučit - výuka angličtiny je super, skvělá lokalita a úžasný přístup. Malej nám ze začátku ani neplakal, hned věděly co s nim.
To je skvélé! 😊 Je úžasné, že se dcera tak dobře chytla angličtiny a už si s tebou dokáže krásně povídat. Takový přístup k jazyku v raném věku je opravdu skvělý základ pro její budoucnost. A jak říkáš, pokud jí to nadšení zůstane, tak bude mít velkou výhodu! Tahle školka je opravdu výbornou volbou pro její rozvoj. 😊 Ještě jedno velké pozitivum je, že se tam dětem opravdu věnují individuálně, což pomáhá v jejich osobním rozvoji. Kromě angličtiny mají pestrý program a spoustu kroužků, díky kterým se děti rozvíjí v různých oblastech. Ať už je to kreativita, motorika nebo komunikace, školka nabízí vše, co děti k rozvoji potřebují.
Mohla bych prosím vědět, jak je to tam se školkovným ? Platí se ta angličtina zvlášť ?
Nejlepší je když se podíváš na jejich stránky, protože tam mají všechny informace dostupné :) www.trojskalabut.cz/#popup-welcome
Dcerka mi bude nastupovat do školky v listopadu, tak jsem na to celkem zvědavá. Našli jsme perfektní lesní školku, tak bych se chtěla zeptat jaké jsou vaše zkušenosti s lesními školkami?
Holky, když jsme u těch dětí ve školce... My pořád bojujeme s tím, že malej je neustále nachlazený :( Týden ve školce a dva týdny doma s virozou :( Máte zkušenost, co by pomohlo předcházet nachlazením?
zrovna řešíme kam dát malýho, jak jste teda kdo spokojené?
Co mě na té školce nejvíc zaujalo, je právě ta úžasná péče o děti. Učitelky jsou opravdu skvělé, hodně se dětem věnují a vytváří skvélé prostředí, kde se děti cítí dobře. A opravdu oceňuju, jak se zaměřují i na výuku angličtiny už v tak raném věku – to je opravdu skvělá příprava do budoucna. Zároveň mají krásnou zahradu, kde si děti mohou hrát a běhat.
Naprostý souhlas! Trojská labuť byla pro nás skvělá volba. Děti tam mají nejen skvělý pedagogický přístup, ale také se tam hodně zaměřují na kreativní činnosti a rozvoj sociálních dovedností. To, jak se věnují každému dítěti individuálně a zároveň podporují týmovou spolupráci, je opravdu skvělé. K tomu se jim nabízí různé aktivity a opravdu krásné prostředí.
Už jsem o téhle školce slyšela i četla a vypadá jako správná volba :) Zatím jsem ani nenarazila na žádný negativní recenze a to jsem pátrala opravdu hodně, takže opravdu vypadá jako skvělý místo, kam bych se nebála dát své dítě :)
Hello, vidím, že tady hodně lidí doporučuje tady tu školku a musím říct, že nad ní také uvažuji. Líbí se mi, že se tam dětem věnují individuálně a že je tam česko-anglické prostředí, což mi přijde skvělé už od útlého věku. Navíc jsem slyšela, že mají opravdu pěkné prostředí a učitelky jsou velmi zkušené a milé. Vypadá to, že je to opravdu dobrá volba!
Trojská labuť = naprostá spokojenost :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.