Diskuse na téma Soukromá školka Praha

24. 11. 2015 poola Předškoláček

Ahoj maminky, prosím ,doporučte školku nejlíp Praha Štěrboholy a okolí.

Simona 11.03.2021

Dceru mám od 3 let v Trojské labuti a angličtina jí jde perfektně. KOlikrát opravdu koukám, jak dá krásně dohromady celou větu a když na ni mluvím anglicky, tak mi rozumí a má sama zájem se mnou komunikovat v angličtině, za což jsem moc ráda, protože do budoucna je to velké plus a snad jí to nadšení vydrží :)

BerenikaZam Simona 20.01.2025

Ahoj, taky mohu doporučit - výuka angličtiny je super, skvělá lokalita a úžasný přístup. Malej nám ze začátku ani neplakal, hned věděly co s nim.

leona865 Simona 25.02.2025

To je skvélé! 😊 Je úžasné, že se dcera tak dobře chytla angličtiny a už si s tebou dokáže krásně povídat. Takový přístup k jazyku v raném věku je opravdu skvělý základ pro její budoucnost. A jak říkáš, pokud jí to nadšení zůstane, tak bude mít velkou výhodu! Tahle školka je opravdu výbornou volbou pro její rozvoj. 😊 Ještě jedno velké pozitivum je, že se tam dětem opravdu věnují individuálně, což pomáhá v jejich osobním rozvoji. Kromě angličtiny mají pestrý program a spoustu kroužků, díky kterým se děti rozvíjí v různých oblastech. Ať už je to kreativita, motorika nebo komunikace, školka nabízí vše, co děti k rozvoji potřebují.

Helena 29.03.2021

Mohla bych prosím vědět, jak je to tam se školkovným ? Platí se ta angličtina zvlášť ?

Simona Helena 04.04.2021

Nejlepší je když se podíváš na jejich stránky, protože tam mají všechny informace dostupné :) www.trojskalabut.cz/#popup-welcome

Sára 03.10.2022

Dcerka mi bude nastupovat do školky v listopadu, tak jsem na to celkem zvědavá. Našli jsme perfektní lesní školku, tak bych se chtěla zeptat jaké jsou vaše zkušenosti s lesními školkami?

Ilona 20.01.2025

Holky, když jsme u těch dětí ve školce... My pořád bojujeme s tím, že malej je neustále nachlazený :( Týden ve školce a dva týdny doma s virozou :( Máte zkušenost, co by pomohlo předcházet nachlazením?

LucieHron 21.03.2025

zrovna řešíme kam dát malýho, jak jste teda kdo spokojené?

VanesaKonec LucieHron 22.03.2025

Co mě na té školce nejvíc zaujalo, je právě ta úžasná péče o děti. Učitelky jsou opravdu skvělé, hodně se dětem věnují a vytváří skvélé prostředí, kde se děti cítí dobře. A opravdu oceňuju, jak se zaměřují i na výuku angličtiny už v tak raném věku – to je opravdu skvělá příprava do budoucna. Zároveň mají krásnou zahradu, kde si děti mohou hrát a běhat.

JulieHerzan LucieHron 23.03.2025

Naprostý souhlas! Trojská labuť byla pro nás skvělá volba. Děti tam mají nejen skvělý pedagogický přístup, ale také se tam hodně zaměřují na kreativní činnosti a rozvoj sociálních dovedností. To, jak se věnují každému dítěti individuálně a zároveň podporují týmovou spolupráci, je opravdu skvělé. K tomu se jim nabízí různé aktivity a opravdu krásné prostředí.

HanaBubenikovaa LucieHron 24.03.2025

Už jsem o téhle školce slyšela i četla a vypadá jako správná volba :) Zatím jsem ani nenarazila na žádný negativní recenze a to jsem pátrala opravdu hodně, takže opravdu vypadá jako skvělý místo, kam bych se nebála dát své dítě :)

RachelNov 24.03.2025

Hello, vidím, že tady hodně lidí doporučuje tady tu školku a musím říct, že nad ní také uvažuji. Líbí se mi, že se tam dětem věnují individuálně a že je tam česko-anglické prostředí, což mi přijde skvělé už od útlého věku. Navíc jsem slyšela, že mají opravdu pěkné prostředí a učitelky jsou velmi zkušené a milé. Vypadá to, že je to opravdu dobrá volba!

HanaBubenikovaa RachelNov 24.03.2025

Trojská labuť = naprostá spokojenost :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat