Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky cítím se hrozně unavená a vyčerpaná, ale potřebuju ještě chvíli normálně fungovat a ne pořád polehávat, nevíte co by mi pomohlo? Díky
Ono to brzy přejde, unava k tehotenstvi proste patri. Jinak vitaminy jsem brala a to femibion. je hodne doporucovany.
A brala jsi ho až při problémech nebo už předtím?
Brala jsem ho po celou dobu těhotenství a to ještě pár týdnů předtím, než jsem zjistila, že jsem těhotná.
Díky za info, začnu ho brát taky už před :-).
Byl někdo z vás na porodu císařským řezem? myslíte si, že bych to mohla po porodu vydržet i bez prášků od bolesti?
Kamarádka co byla na císaři v Kanadě, tak mi říkala, že nemusela brát prášky od bolesti, ale dostala takovou pumpičku na břicho, která jí pumpovala analgetika přímo do jizvy.
A asi nevíte, jestli by se ta pumpička nedala žařídit i u nás v Česku že?
Ptala jsem se na to a dá se to zařídit už i u nás stačí, když si zajdete do lékárny, kde zaplatíte 4 tisíce korun a lékárna to doručí přímo do nemocnice, kterou si určíte.
Jake berete pri tehotenstvi vitaminy? poradi mi v lekarne nebo to mam radeji konzultovat s gynekologem?
Ano, samozrejmejsem to konzultovala s gynekologem, aby i vedel a hlavne mi v tom hodne poradil co je dulezite predevsim brat.
Já já jsem těhu po IVF. A hodně jsem se zaměřila na správné vitamíny a doplňky stravy. Můj lékař mi doporučil hlavně kyselinu listovou, která je důležitá pro zdravý vývoj miminka, a také vitamíny D a E. K tomu jsem ještě brala omega-3 mastné kyseliny pro podporu zdravého vývoje mozku a zraku. Důležité je ale vždy konzultovat vše s lékařem, protože každé těhotenství je jiné a potřebuje individuální přístup. Třeba konkrétně po IVFku :) Jinak, co se týká účinku, tak jsem měla jsem pocit, že mi tyto vitamíny opravdu pomáhají cítit se lépe a mít více energie, což po IVF bylo opravdu důležité :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.