Diskuse na téma Nákup přes Parfums

*2*Zdravím. Ráda bych nakoupila vlasovou kosmetiku a parfémy na e-shopu parfums.cz. Má tady někdo dobré zkušenosti?

zelenda8 27.02.2016

ahojky narazila jsem na stránky se spoustu vůní máte s nějakou z nich zkušenost http://www.parfums.cz/parfemy/

majja 18.02.2016

co si myslíte o těchto stránkách, už jste si tam někdo něco objednával, já jo a byla jsem velice spokojená!

jenna 18.02.2016

Ahoj vyzvedáváte si to na pobočce v Brně? Já ano kupovala jsem si tu krásnou paletku stínů….

majdda 16.02.2016

Také moc ráda objednávám, jsem z těchto stránek nadšená…

janaKK 01.02.2016

Jak dlouho vám tak tento přípravek vydrží? Já jsem přemýšlela nad novou vůní, jakou máte vyzkoušenou ?

kattka 01.02.2016

Mám ráda veliký výběr kosmetiky a budu ráda za to když mi cokoliv nabídnete.

houskova 01.02.2016

Co by jste mi poradili? Já jsem si říkala, že jsem před přítelem nenápadně naznačovala, co by mi mohl koupit.

jannak 01.02.2016

Nazdárek, taky by se mi tento přípravek moc hodil.

zelenna 01.02.2016

Ahoj jsem moc ráda za doporučení! Už dlouho jsem přemýšlela, nad tím jaký parfém bych měla koupit, aby byli všichni příjemně převapeni a nebyli zklamáni.

derkky 01.02.2016

Ahojky, co máte v plánu za dárky k valentýnu? Já jsem si objednala paletku stínů =)

zelená 30.01.2016

Ahoj znáte tento krém http://www.parfums.cz/estee-lauder/revitalizing-supreme-cc-krem/ ?

zelenka 30.01.2016

Já jsem koupila http://www.parfums.cz/creed/himalaya-parfemovana-voda-tester-pro-muze/ a byl s tím můj drahý spokojený!

Editka zelenka 19.03.2016

Koukala sem na stránky parfums, a mají výběr ale já si ráda vybírám kosmetiku osobně mají i nějakou parfumerii kde by se dalo nakoupit a vybrat bez předchozího objednání?

Šírková Editka 21.03.2016

Ahoj já chodím k nim do prodejny v Brně, tady je odběrné místo i prodejna. Kdyžtak tady je výpis všech prodejen a odběrných míst http://www.parfums.cz/kontakt/

paulaa 25.01.2016

Ahojky jak se máte? Copak by jste mi k tomu mohli říci?

venddy 25.01.2016

Rozhodně si myslím, že je to skvělý dárek! Jelikž lepší než neustlé nakupovat, nějaké blbosti k Valentýnu, na které se jen práší…nebo čokolády.

vanková 25.01.2016

Znáte tyto stránky www.parfums.cz? Co si o nich myslíte? A co plánujete na Valentýna?

Magda vanková 26.01.2016

Já na Valentýna asi nějakou klasiku, plyšák parfém nejpravděpodobněji ještě uvidím.. na parfums jsem párkrát nakupovala, su z brna a mají tu odběrný místo takže je bezva že si pro to můžu zajít:)

cecilka 25.01.2016

Bude Valentýn, tak že bych si udělala radost a konečně si něco pořídila, co by bylo pro mě a pomohlo by mi to!

Soňa 30.12.2015

Luxusní akce mají teď www.parfums.cz/parfemy-akce/.

Vlasta 23.12.2015

Tak= už mám doma pěknou sbírku vzorečků a většinou pak postrkané po kapsách a kabelkách. :-D

zuzza Vlasta 01.02.2016

Co plánujete na Valentýnka? Jako dárky? Tyjo jsem zvědavá, co zase ten můj vymyslí, nevím jestli na mne spíše nezapomene.

Mika 15.12.2015

Můj favorit je taky parfums.cz, úžasný výběr za super peníze. Co víc bych mohla chtít a super rychlé dodání. :)

Andrea 14.12.2015

Vidím, že se nám to tady rozjelo. To ráda vidím, že parfums.cz má rádo tolik ženských a nejsem jediná manička na vůně. :-P

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
199 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat