Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
*2*Zdravím. Ráda bych nakoupila vlasovou kosmetiku a parfémy na e-shopu parfums.cz. Má tady někdo dobré zkušenosti?
Podle názvu to vypadá zajímavě ta vůně. :D :) Ja jsem naposledy dostala 30 ml tělovy krem vonavý, tkery ted nosim v kabelce. Je to prakticke. :)
Já si vždy vybírám haji dáreček vonavku a nosím v kabelce potom. Těch vzorečjů z nákupů už mám hodně doma. :-D
JO ty vzorečky jako dárek jsou skvělé do kabelky. :)
Vidím, že se nám to tady rozjelo. To ráda vidím, že parfums.cz má rádo tolik ženských a nejsem jediná manička na vůně. :-P
Můj favorit je taky parfums.cz, úžasný výběr za super peníze. Co víc bych mohla chtít a super rychlé dodání. :)
Tak= už mám doma pěknou sbírku vzorečků a většinou pak postrkané po kapsách a kabelkách. :-D
Co plánujete na Valentýnka? Jako dárky? Tyjo jsem zvědavá, co zase ten můj vymyslí, nevím jestli na mne spíše nezapomene.
Luxusní akce mají teď www.parfums.cz/parfemy-akce/.
Bude Valentýn, tak že bych si udělala radost a konečně si něco pořídila, co by bylo pro mě a pomohlo by mi to!
Znáte tyto stránky www.parfums.cz? Co si o nich myslíte? A co plánujete na Valentýna?
Já na Valentýna asi nějakou klasiku, plyšák parfém nejpravděpodobněji ještě uvidím.. na parfums jsem párkrát nakupovala, su z brna a mají tu odběrný místo takže je bezva že si pro to můžu zajít:)
Rozhodně si myslím, že je to skvělý dárek! Jelikž lepší než neustlé nakupovat, nějaké blbosti k Valentýnu, na které se jen práší…nebo čokolády.
Ahojky jak se máte? Copak by jste mi k tomu mohli říci?
Já jsem koupila http://www.parfums.cz/creed/himalaya-parfemovana-voda-tester-pro-muze/ a byl s tím můj drahý spokojený!
Koukala sem na stránky parfums, a mají výběr ale já si ráda vybírám kosmetiku osobně mají i nějakou parfumerii kde by se dalo nakoupit a vybrat bez předchozího objednání?
Ahoj já chodím k nim do prodejny v Brně, tady je odběrné místo i prodejna. Kdyžtak tady je výpis všech prodejen a odběrných míst http://www.parfums.cz/kontakt/
Ahoj znáte tento krém http://www.parfums.cz/estee-lauder/revitalizing-supreme-cc-krem/ ?
Ahojky, co máte v plánu za dárky k valentýnu? Já jsem si objednala paletku stínů =)
Ahoj jsem moc ráda za doporučení! Už dlouho jsem přemýšlela, nad tím jaký parfém bych měla koupit, aby byli všichni příjemně převapeni a nebyli zklamáni.
Nazdárek, taky by se mi tento přípravek moc hodil.
Co by jste mi poradili? Já jsem si říkala, že jsem před přítelem nenápadně naznačovala, co by mi mohl koupit.
Mám ráda veliký výběr kosmetiky a budu ráda za to když mi cokoliv nabídnete.
Jak dlouho vám tak tento přípravek vydrží? Já jsem přemýšlela nad novou vůní, jakou máte vyzkoušenou ?
Také moc ráda objednávám, jsem z těchto stránek nadšená…
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.