Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké přírodní metody pomáhají na rýmu a kašel?co máte vyzkoušené? děkuji
Dobrý den, mě proti bacilům nejlépe zabírá sirup Stopbacil. Obsahuje extrakty z 10 rostlin. Posiluje imunitu, pomáhá při kašli, škrábání v krku, atd. Doporučuji :-)
A co na svaly, jde to lecit nejakou prirodni cestou? Kdo s timto ma zkusenosti, dekuji moc za typy.
Brala jsem tyhle tobolky flexiharpan.cz, chtela jsem neco s rostlinnymi vytazky, neco spise prirodnejsiho
Jee tak dekuji za typ :) a kde se daji sehnat? Jak dlouho si je brala?
No koupila jsem si je normalne v lekarne, jsou bez predpisu a nebrala jsem je ani tak dlouho, ani ne mesic a pomohly mi.
Já mám dobrou zkušenost s přípravky od altaherby :) hlavně teda nan rýmu
Co lecba nespavosti? Prosim o zkusenosti s prirodnimi leky, doplnky stravy
Co vyzkouset nejake bylinky? Rozhodne lepsi jak se poustet do nejakych leku na kterych stejne po case vznika zavyslost :-(
Jsem tehoz nazoru, bylinky jsou ucine vice nez od nich lide ocekavaji! Jen to chce vybrat ty spravne!
Ráda bych se podělila o svou zkušennost s bylinkami. Dlouhá léta mě trápily alergie opravdu rozmanitého původu, též jsem bojovala se středně silným astmatem. Na doporučení kamarádky jsem vyzkoušela přírodní produkty společnosti OKG.Jedná se o produkty z bylin, zcela bez chemické stabilizace, bez parabenů a silikonů. Do cca dvou měsíců pravidelného užívání alergické potíže z velké části odezněli, dokonce mi plicní lékař snížil dávkování léků na astma, které jsem užívala dlouhodobě v celkem vysokých dávkách. Bylinné produkty užívám dále a cítím se o 100% lépe. Jsem vděčná, za to, že jsem se rozhodla pro přírodní produkty a mohu tělu ulevit od spousty chemikálií. Na základě velice pozitivních účinků na mé zdraví, jsem se rozhodla se společností OKG spolupracovat a dále se vzdělávat v oblasti zdraví a bylinek. Pokud by jste měli zájem o jakékoliv informace, nebo pouze radu ohledně vlivu bylinek na naše zdraví, napište mi hannova.marie@gmail.com.
Za mě určitě sušený bez, lípa a divizna. Přes zimu jedeme jenom na čajích a dobrý.
Taky upřednostňuji bylinné přípravky. Teď užívám na posílení imunity kouzelné kapky od www.altaherba.cz
Znám jejich přípravky, jsou přírodní. Dětem posiluji imunitu Altaherba sirupem ze 14 bylin.
Kouzelné kapky dáváte i dětem? Jak dlouho je potřeba je užívat než začnou být funkční?
Dávám je i dětem. Užívají je před nástupem do školy a v podstatě jim je dávám po celou dobu kdy hrozí respirační onemocnění.
Taky upřednostňuji zcela bylinné přípravky a tyto na posilování imunity mě zaujaly.
Úplně zázračný jsou https://www.juvenil.cz/kapky/juvenil--kapky/
To vypadá podle popisu fakt dobře zkouším hned objednat
Nám se moc osvědčily tyhle bylinný kapky na posílení imunity https://www.altaherba.cz/kouzelne-kapky-tinktura
To vypadá dobře, děkuju za doporučení :)
Není zač, ráda jsem poradila :-)
Taky je máme doma
Ty kapičky Juvenil jsou fakt výborný.
Nám se osvědčil tenhle sirup na kašel https://www.altaherba.cz/broncho-sirup mám ho vždycky doma v lékárničce a vždycky rychle pomůže.
Hmm to vyzkouším, to se hodí mít vždycky doma v zásobě.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.