Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahojky shanim lodicky na ples-nemam zatim vybrane saty tak barvu nejak neresim. zatim by mi stacilo doporuceni na nejaky dobry eshop kde bych se na lodicky mohla podivat a nejlepe aby mel i kamenny obchod v praze a tam bych si je vyzkousela, tak jestli mate nejaky typ sem s nim. diky moc
Kde nechat dobře podrazit boty, aby ladila podražka?
Podívej se na Arno.cz :)
Kde jste pořizovaly lodičky na ples ? Sháním nejlépe něco do strříbrné nebo zlaté barvičky :)
Já jsem si kupovala šaty na ples přes sqvele.com a mají tam i moc pěkné lodičky tak se zkus podívat třeba ti tam něco padne do oka.
Eshopy mají i klasicky: Humanic, Bata atd.
Baťu mám moc ráda :-)
To mi povídej :D Doma mam velikou skrin plnou bot, co nakup to nove botky :D hlavne miluji nocni nakupy
To je uchylka ze? Me to nidky neda, jak vidim na freeport.cz ze maji slevy, nevaham a jedu tam :-))
Ja si na botky musela poridit uz specialni skrin, kazdy moje nakupovani konci nakupom dalsich botek :))
Helet posledne jsem na jedny narazila v nakupnim stredisku a to jsem tam ani pro lodicky nejela
Holky poradte mi, hledam nejake krasne lodicky, ktere se hodi ke kazdemu obleceni a do kazde prilezitosti, kde nakupujete botky vy?
freeport je na tohle hrozně fajn, též tam s rodinou jezdíme nakupovat, tam určitě neco vybereš :)
ahoj, holky, sháním nějaké levní, ale hezké lodičky. Nevíte o něčem??
ahojky, mkrni na freeport.cz, třeba tam objevíš nějakou dobrou slevu, já tam nakupuji neustále :)
díky moc za tip, mrknu se co mají, zatím jsem teda přiznávám ve freeportu nebyla, jen jsem o něm zaslechla :)
uz to mam vsechno prozkoumane tak rada pomuzu ;-) tak hezke porizeni preji
neee prave vubec jsem nemela nikdy zadny problem objednavala jsem od nich i kabelku pro mamku na narozeniny a vsechno v poradku :-) ja jsem botickovy maniak tak znam dobre eshopy
no tak super mrknu se tam a poradne prohledam :) to je super ze uz vite kam se podivat a odkud objednavat :)
vidim ze ma hodne holek problemy s vyberem bot jako ja :D dekuji janicce za doporuceni mrknu se,ale bojim se si je objednat bez vyzkouseni. nemela jste u nich s velikosti nejaky problem?
mrkente na joealex je to super eshop a jsem s nimi moc spokojena *4*
ja jsem tak shanela na konci prazdnin tedka :D
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.