Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj, prosím o pomoc. Napadl mě dárek pro sestru. Moc by si přála clip-in vlasy. Mohl by mi tu někdo poradit, kde se dají koupit kvalitní clip-in vlasy? Moc by mi to pomohlo. Moc děkuji :)
Myslím si, že clip in vlasy nejsou idealní dárek. Ty si totiž musí vybrat podle svého odstínů vlasů. Vypadá to opravdu špatně, když nesedí. Dopuručuji ji koupit nějakou užitečnou hezkou věc, kterou by si normálně nekoupila. Hezké jsou plastové lahve nebo termo hrnky. http://www.xtremeshop.cz/lahve-na-piti-2
Ja davam sestre penize a at si vybere sama, delam to kazdy rok a pak mi ukaze co si koupila, letos si sestri na nejaky krasny skurt, na cestu po Brne je to vyborna vec!
co třeba nějaký balíček s kosmetikou? Nějaké přípravky na vlasy, pleťový krém, sprchové gely, šampony :-) A nějaký parfem :-)
Pokud sestra cvičí a hledá různé doplňky stravy, nebo oblečení do fitka, nakupuju na www.fitness4u.cz, vždy narazím na nějaké nové produkty, které prostě musím vyzkoušet :-)
Letos se s rodici skladame na vetsi dar, sestra si preje skurt jak do prace tak i do skoly, myslim ze po meste je to ten nejlepsi dopravni prostredek
Můžu doporučit jako dárek něco z kigu.cz Mají např. overaly nebo spacáky se zvířecími motivy, vypadá to moc pěkně
Zvířecí overal také mohu doporučit :) jsou opravdu úžasné a mají také další zvířecí produkty, jakou jsou třeba zvířecí cestovní polštářky
Já jsem teď dostala na narozeniny lístky do národního divadla a moc mě to potěšilo. Je to super, takový dárek by mě nikdy nenapadl.
chtěla bych sestře koupit nějakou přírodní a kvalitní kosmetiku, našla jsem kosmetiku pevonia, nemáte s ní někdo zkušenosti?
Jo jo já věci pevonia používám druhým rokem, poprvé jsem dostala krém k narozeninám a od té doby se této kosmetiky držím, mají i vlasovou kosmetiku a mě opravdu sedí.
Pevonia kosmetika mám na ni zálusk jako přání na Vánoce, segra ji má a má krásnou pleť
jo jo balíček od Pevonie já dostala loni k Vánocům a jsem moooc spokojená
holky když je pevonia přírodní kosmetika nemají i dekorativní kosmetiku?
Já koupila jako dárek lístky do Národního divadla
myslím, že lístky do ND divadla je super nápad.
Já koupila všem dárky na notino.cz, a to pro všechny v rodině. Mrkněte, pro každého tam něco vyberete, i pro muže, pro ženy a děti také. Rozhodně i pro babičky a dědečky. Není tam jen kosmetika, jsou tam v nabídce i jiné produkty.
A kupujes ji pres internet nebo se dá koupit i jinde?
Nejpohodlnejsi je to vzdycky z internetu, dá se koupit i vzorky., objednás a dojde to rychle.
Hodinky jsou dobrý dárek, kterým nikoho neurazíte. Hlavně pokud znáte vkus člověka, kterému je chcete dát.
Hodinky jsem vybírala jednou kamarádovi před pár měsíci. Ale vybíralo se mi dobře, měla jsem stránku, kde byly taková čistá elegance nebo nevím jak to říct. Elegance úplně ne, protože se dají nosit i k normálnímu sporotvnímu oblečení.
A jaké hodinky to byly?
Normálně jsem objevila českou značku, která má krásné hodinky za super ceny.
Já teď sestře koupila poukaz na vyhlazení vrásek: http://www.medikhaus.cz/zbavte-se-vrasek-s-okamzitym-vysledkem-osetreni-celeho-obliceje-nebo-krku-a-dekoltu-unikatni-aplikace-spickove-stabilizovane-kyseliny-hyaluronove-od-dermagenetic-primo-do-vrasky-s-minimalni-bolestivosti-a-maximalnim-vyuzitim-aplikovaneho-materialu/ měli to hodně zlevněné a o klinice už jsem četla dost pozitivních recenzí. Sama si ráda užívá lázně a podobné procedury. *3*
takové akce se mi líbí, nidke jsem to tak výhodně snad ani neviděla. jen by to byl dárek pro mě, ne pro sestru. :-D
Jo, nakonec pak ženská sama nad tím váhá aby si udělala radost i sobě že. :D
přesně tak. :-D sama bych to potřebovala. :D
Ahoj, na ageo jsou akce na dárkové sady https://www.ageo.cz/kategorie/damske-sady-1-damske-sady-1#f&page=1&pageSize=30&sort=countsales
Tydle jsou hodně dobrý http://lington.cz/obchod/lington-ed2-blackwhite-flare/ ty koupím taťkovi
už jsem o tom slyšela, ale zatím jsem tam nebyla, budu to muset napravit ;-)
souhlasím, na freeport.cz jsem narazila naprostou náhodou, ale strašně ráda tam jezdím nakupovat
freeport je strašně fajn, taky tam ráda jezdím, a ty ceny mají neuvěřitelné, fakt tam nakoupím nejlevněji
A k tmu ji upec nejaký lehký dortík a más vyhráno. já jsem to pred týdnem vyresila takhle taky u sestry- dobrý a lehky recepty mají: www.babiccinavolba.cz :-) treba te to inspiruje
Já jsem dávala sestře k narozeninám hodinky www.lignton.cz. Má ráda takový trochu pánský styl hlavně v hodinkách. A moc ji potěšily.
To jsou ale pěkné hodinky ty lington. Nevypadají úplně, že by je mohli nosit jen chlapi.
já jsem ségře koupila vstupenky do Národního divadla na představení a byla nadšená.
a na čem segrta byla v divadle. Já se také chystám do Národního divadla jen kdyby byly nějaké recenze co je fakt super, byla bych ráda.
LUcky segra byla na Labutím jezeře a teď se chystáme na činohru sen čarovné noci, hraje tam dost známých herců, tak by to mohlo být super.
To je taky dobrý dárek. Jen moje na tohle bohužel není no. Tak jsem musela vymýšlet jiný dárek.
tak jsem nakonec koupila vstupenky do toho Národního divadla na tu novou činohru sen čarovné noci a ségře jsem to koupila na Vánoce. Nerada nakupuju dárky v prosinci a tatko si můžeš vybrat místo a v pohodlí doma přes internet. Takto ráda nakupuju.
Jé tak to je super nápad koupit lítka do Národního divadla.
jo jo myslím, že lístky na kulturu jsou super dárek.
Pro ségru kupuji většinou nějaký poukaz na kosmetiku, nebo masáž něco takového co si užije... Já dostala loni vstup do wellness pro 2 do Alexandrie (jeden dost luxusní hotel v Luhačovicích) páč to máme kousek, a upřímně to byl nejlepší dárek! Pokud se ráda saunuje tak wellness to jistí ;)
Já kupuju ségře pravidělně nějaký ten šperk :-) Její manžel na to není, tak jí udělám radost aspoň já :-)
Jee, to by se mi taky líbilo, to musí mít Tvoje sestra radost :-)
Ta galvanická žehlička na obličej je super tip! Četla jsem o ní samou chválu! Někdy bývá i v akci, tak pořídím sestře ke 40-tinám. ;-) Bude nadšená!
Tu žehličku na obličej bych si měla koupit i já! Mám už stupňující vrásky a pleť ztrácí pružnost. Už jsem o ní četla, že má kladné hodnocení účinku u žen. Budu mít narozeniny. Že bych řekla sestře o dárek....;-)
Ahoj mám mladší ségru a chceme jí koupit k narozkám jako překvapení kolo, doporučí mi někdo obchod kde seženem dobře kvalitní dětský kolo???
Ahoj, zkus www.bikegallery.cz mají tam na výběr ze spousty různých kol tak si myslím že si určitě vybereš,)
Jooo výběr tu je pěknej koukám :) Vy odtud nějaký kolo máte?
Celá rodina odtud máme kola :) my jsme aktivní kolisti:D takže pro nás je kvalitní kolo základ
Kosmetikou nikdy nikdo neurazí :) https://www.ageo.cz/products/index?s=d%C3%A1rkov%C3%A9+sady#f&page=1&pageSize=30&sort=relevance
Zrovna se rozmýšlím nad nějakou kosmetikou pro mamku a pro ségru, děkuji za tip na drogerii, určitě mrknu :)
Není vůbec za co, dá se tu dobře vybrat kosmetika jako dárek i drogerie do domácnosti:) A skvělý je že při nákupu nad 1000kč je zdarma doprava
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.