Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj, prosím o pomoc. Napadl mě dárek pro sestru. Moc by si přála clip-in vlasy. Mohl by mi tu někdo poradit, kde se dají koupit kvalitní clip-in vlasy? Moc by mi to pomohlo. Moc děkuji :)
Sestře hodně padají řasy a na umělé doplňování chodit nechce. Objednala jsem ji vysoce výkonné sérum pro krásné, dlouhé řasy a obočí.Podporují přirozený růst řas. Řasy mají delší životnost.Objednala jsem tohle sérum na luvica.cz. Sestra byla tímto dárkem velmi spokojená.
sestře jsem objednala do její nově zrekonstruované koupelny dárek od Herbadent ve formě balíčku.Jedná se o české bylinné produkty bez zbytečné chemie.Do balíčku jsem objednala bylinnou koupel kosodřevina a Lemongrass, bylinnou zubní pastu s ženšenem a Paradontol bylinný gel na dásně a pro celou rodinu zubní kartáčky, pro každého v rodině jinou barvu, vše na herbadent.cz
já koupila sestře metodu prodlužování vlasů, a to clip in příčesky.Nebude muset chodit do kadeřnických salónů, vlasy si prodlouží zcela sama. Na clip in pásech jsou přišity clip in hřebínky, díky kterým se clipy připnou k Vašim vlastním vlasům. Hřebínků je zde celkem 17ks. Objednala jsem je na clipinhair.cz
já seste koupila parfém na notino.cz. Mají tam nyní velké akční slevy na pánské a dámské značkové parfémy.
Koupila jsem sestře bytové doplňky od Design Outletu. Zvlášť pěkný byl svícen na svíčku, který jsem si nakonec koupila i pro sebe.
Kup jí něco do bytu. Jistě se zavděčíš...!
Popravdě ani nevím v jaké cenové relaci,spíše mi jde o to aby to bylo kvalitní. Ageo má někde prodejnu? Nebo je to eshop?
ahojky, ageo je internetová drogerie. Kamennou prodejnu nemají, ale je možný osobní odběr objednanýho zboží
Aha tak to zase ne, to já si to nechám pěkně doručit domů :D Ptala jsem se spíš ze zvědavosti. Už jsem tu něco objednala
Sháním pro sestru kvalitní kosmetiku jako dárek, kde tak kupujete?
Můžu doporučit kvalitní kosmetiku za dobrou cenu, podívejte se na internetovou drogerii www.ageo.cz
Co konkrétně za kosmetiku sháníte a v jakém cenovém rozmezí cca? Můžu doporučit Ageo.cz
Já získávám inspiraci na stránce www.designoutlet.cz. Mají tam od nábytku po bytové doplňky plno věcí. Hlavně jsem využila teď, když byly Vánoce....
Eliško, kvalitní kosmetiku zakoupíš určitě na www.luvica.cz. Já tam kupuji značkové kvalitní pleťové krémy, růstová séra na obočí a řasy a čistící pěny.
sestra si sama objednala kosmetiku dle svých předtav na notino.cz, já jen zaplatila a vyzvedla. Sestra je náročná, lepší, když si vybere sama, co ji vyhovuje.
Dala jsem sestře i mamince jako dárek taky právě věci z Notina. Samy tam běžně nakupují, takže už to mám v oku, co tam mají rády.
Já sestře koupila tento šperk co si o něm myslíte? http://www.moshna.cz/doporucujeme/stribrny-nahrdelnik-n8003
Vypadá nádherně, dá se to koupit i jinde, než na internetu?
Mám ráda tady ty vůně na způsob zeleného čaje. A teď ji mají za dobrou cenu https://www.notino.cz/elizabeth-arden/green-tea-parfemovana-voda-pro-zeny/
no já mrkla na ty stránky na notino.cz a kosmetika, kterou běžně kupuju u nás v drogerce, je tady na těchto stránkách mnohem levnější. Díky za tip. Asi objednám.
no já sestře koupila super dárak. Ráda chodí do divadla a na plesy. Na clipinhair.cz jsem ji koupila clipy do vlasů. Jednoduše si nasadí krásné upravené vlasy do svých pravých vlasů a vytvoří tak nádherný účes. Přijde domu a clipy tak jednoduše sundá.
Jo jo, mají to i na stojanech se šperky v drogerii Teta
Tu jsem taky měla, moc příjemná. A dobrá akce. :)
já dostala na Vánoce novou kosmetiku, tedy mě neznámou Pevonia, dostala jsem krém a šampon a ten krém je super, mám suchou pleť a tím já docela trpím a málokterý krém mi vyhovuje, ale tento fakt super.
V drogerii Teta prodávají nějaké šperky jo? to jsem si nikdy nevšimla teda
Zkuste sestru nasměřovat na https://www.tomikup.cz/ at víte co chce :-)
Jo jo prodávají tam šperky od značky Moshna :-)
Jo tam jsem zjišťovala přání celé rodiny na Vánoce :)-
Tak jsem tam dneska byla a opravdu je tam mají super :-)
já pevoniu používám už rok a jsem moc spokojená, mám citlivou pokošku, tak oceňuji kosmetiku bez synt. barviv, vůní a parabenů, což pevonia je.
Podle mě je to dobrý nápad. Moje kamarádka má jeden příčesek doma a je maximálně spokojena, takže určitě doporučuji
Podle mě je to dobrý nápad. Moje kamarádka má jeden příčesek doma a maximálně spokojena, takže určitě doporučuji
Já dostala k Ježíškovi dárkovou poukázku od notino.cz a kosmetiku si mouhu zakoupit podle svého vkusu.
Letos jsem hodně nakupovala na Dentimedshop.cz. Sestře novou manikuru, kterou si přála, švagrovi alkohol tester a babičce tlakoměr. Tak doufám, že jim to udělá radost.
ahoj darčo, dívala jsem se na webovky tohoto operátora fayn. Díky za tip, maj fak super levné tarify.
Já jsem švagrové, sobě a moji sestře a naší mamce naložila pod stromeček dárek, simky, tarif od operátora fayn.cz. Za 49 Kč měsíčně si spolu budeme za tuto cenu volat neomezeně. Je to totiž tarif za 49 Kč, kde se v síti fayn volá celý měsíc za tuto cenu neomezeně. Hodně ušetříme.
Jéé, tak ty klipy do vlasů jsem koupila své švice na clipinhair.cz. Jsou to stoprocentně lidské vlasy a evropské. Jakmile mi došly poštou, tak jsem si je nechala a sestře je objednala znovu. Jsou totiž super. (se sestrou jsme obě černovlásky)
Koupila jsem sestře dárkový poukaz na zážitkovou hru do puzzleroom
Co to je???????
Jde o zážitkovou hru ve stylu pevnosti boyard, je to hodně na přemýšlení :) Ale fakt super http://www.puzzleroom.cz/
Dívala jsem se na to a vypadá to vážně lákavě :)))))
V puzzleroom zkoušeli jste tu přenosnou hru někdo?
Martino, ta přenosná hra je úžasná!!! Je to hra pro celkem dost lidí, brala jsem to na narozky kámošky a všichni si to užili!!:)
Nemyslim si, no zalezi podle toho kolik lidi se na to sklada :))
Já mám kolem sebe lidi, kteří zastávají zdravý životní styl, hubnou, tak pak je těžké jim něco vybrat...
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.