Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dali jste si někdo dom rolety před okna?
To je to, určitě nejsou na trhu chvilku a kvalita něco stojí, jak už mám zkušenost
V tom souhlasím já vybírám u těchto věcí jedině kvalitu.
To my na celé patro potřebovat asi ani nebudeme. Děcka by si to dělaly samy. Každý u nás spí jinak dlouho. Ale to somfy určitě využiju.
Tak si pročti somfy.cz. Nevím jak to máte vy, ale co jsem si procházela, tak nabízí i vytahování celého patra zárověň. O tom zase uvažuji já na dům, kde mám dost oken. Hlavně francouzské dole.
Já jsem spíš přemýšlela o těch s vytahováním rukama, ale toto nezní taky špatně, že si ráno odestřu hned z pelechu a proberu se pořádně.
Tak to jednoznačně namontovat. Mamka si nechala navíc dát motor, taťka si rád pospí po obědě a teď má pohodlí, že si lehne a reguluje podle chuti z postele.
To mě právě docela zajímá, jestli je to mnohem lepší než žaluzie. Mám před barákem lampu, která celou noc je v provozu a docela mi to vadí, když spím otočená k oknu
Naši si je nedávno dávali k novým oknům. Bydlí v přízemním domku, tak chtěli větší pocit bezpečí. Taky ta tma je prý super, když je dáš dolů
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.