Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Rybana včera 19:03

už to mám za sebou, hodně mně bolívala hlava

Avatar
Svetlana Rybana včera 20:45

No .. procházim už 4 rokem a doufám že už to blíží se ke konci . Problémy s krční ..motaní hlavy . Psychika .. no je toho dost

Avatar
M. Rybana včera 21:04

Mám už 11 let a je to stále čím dál horší.

Avatar
Marťa včera 19:55

Právě si tím procházím,nic moc období ta menopauza😂

Avatar
Petra včera 21:33

..asi cajk. Bez menstruace je život mnohem jednodušší 👍 Jiné změny nepozoruji 😉

Avatar
Danka včera 21:48

Za mě teda musím říct, že článek skvěle vystihuje, jak menopauza dokáže zamávat se zdravím a pohodu :( Za mě je důležité se na tuto etapu připravit a podpořit své tělo. I když teda zase na druhou stranu... I když to vím, tak sama jsem teda připravená nebyla... Ale, když už to přišlo a já začala pociťovat problémy, které mě opravdu omezovaly, tak jsem si koupila tento doplněk https://www.vegall.cz/nas-sortiment/menopauza-klimakterium-prechod/sarapis-soja-60-kapsli-klimakterium. Pomohl mi zmírnit některé nepříjemné příznaky spojené s menopauzou, jako je třeba pocení :)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat