Zachovejte si optimismus i na podzim

Ne a ne. Žádné podzimní špatné nálady! Vyrazte ven a užijte si společenské aktivity nebo veselé rodinné procházky. Je také ideální čas naučit se něco nového.

Podzim je tady, o tom není pochyb. Jak se dny zkracují a teplota klesá, je těžší a těžší udržet si dobrou náladu a pozitivní nadhled. Chladnější a delší večery znamenají, že hodně času trávíme doma, proto jsme méně aktivní a nespolečenští, což vede k pesimismu. Učiňte tomu přítrž. Nebo se vážně hodláte mračit až do jara?

Neseďte na peci

V pochmurném ročním období je důležitější než kdy jindy se společensky propojit. Lepší prevenci proti chmurám a splínům nenajdete. Buďte v kontaktu se svými přáteli a organizujte setkání nebo společné aktivity, které si spolu báječně užijete. Proč se také nepřihlásit do knižního klubu, neuspořádat sousedskou večeři nebo nevyrazit na dámskou jízdu?

Terapie chůzí

I když to venku není na tričko s krátkým rukávem, měli byste se přemluvit k pravidelným regeneračním procházkám. Ať už si na čerstvý vzduch vyrazíte s přáteli, rodinou, dětmi nebo jen se psem, načerpáte nové síly a podpoříte duševní harmonii. Stačí se chvíli nechat unášet krásou podzimního listí, svěžího vzduchu a klidné atmosféry.

Pohyb jako antidepresivum

Také cvičení představuje báječný způsob, jak si zvýšit hladinu energie a zlepšit náladu. Fyzická aktivita uvolňuje endorfiny, které přinášejí pozitivní pocity a krotí stres. Je úplně jedno, zda se rozhodnete pro běh, jízdu na kole nebo jógu, vaší mysli to dobije pozitivní baterky.

Naučte se něco nového

Podzim je ideální čas na objevování nových zájmů a koníčků. Můžete se s chutí pustit do fotografování, tanečního kurzu či výuky španělštiny. Jakákoli výzva vás zabaví a pomůže udržet pozitivní myšlení. Tak nebuďte smutní a využijte kouzlo tohoto barevného období. A víte, jak skvělé je odpočívat u opékání kaštanů nebo sklenky červeného vína u praskajícího ohně? To by se vám v létě nepoštěstilo.

Zdroj: www.klearminds.com/blog/how-to-stay-positive-this-autumn-winter/






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro vás a vaše blízké založený na otevřené komunikaci a emocích. Pokud máte v plánu promluvit si o něčem důležitém se svým partnerem nebo rodinou, nyní je ta správná doba. Berani, kteří jsou nezadaní, mohou oček... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat