Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Siraellen 13.03.2021

Nekouřím

Avatar
Patrik 11.11.2020

Ahoj , kouřil jsem 12 let a ani nevím jestli mám právo říkat že jsem již přestal kouřit , poněvadž nekouřím shodou okolností dnes přesně zatím 2 měsíce. Nicméně moje motivace byla ta že jsem si už na začátku nového roka stanovil 3 důležité cíle . Jedním z nich byl cíl přestat kouřit. Během 2 měsíců jsem postupně přesedlal na IQOS a po té kouřil už jen to. Mezitím si v hlavě pomalu představoval to že si po pivu nedám cigáro , ani po jídle , po cestě na tramvaj nebo do práce nebo večer na balkoně . Přišel den kdy jsem se strašně zlískal alkoholem a dva mi bylo tak zle že jsem opravdu neměl chuť ani na to cigáro . V ten moment jsem si uvědomil že tohle může být ta šance jak využít něco špatného v můj prospěch a zároveň naplnit tak svůj cíl. Navíc v hlavě už jsem na to nastavený byl . První 3 dny byly ale nejtěžší, vyžvýkal jsem cca 2-3 balení žvýkaček denně. Furt jsem jedl a furt měl chuť na cigáro. Postupem času se ale chuť přestala dostavovat ,ovšem stále přicházely silné vlny si to cigáro dát. No jak píšu dnes jsou to (teprve) a zároveň už 2 měsíce co nekouřím a chuť která zlehka prolétne mojí hlavou na cigáro mám cca 1 týdně . Proč to píšu tak rozsáhle je to že si to může třeba někdo přečíst i v budoucnu a může to být pro někoho malinká motivace nebo malinkatý krok ke splnění jeho cíle. Páč já taky přestal už asi 100 krát a taky četl tyto komentáře ještě před tím než se doopravdy rozhodl skoncovat s kouřením. Tak přeju hodně zdaru 💪✌️🙂

Avatar
Radek 10.11.2020

Kouřil jsem 20-40 cigaret každý den a to 40let, před osmi měsíci jsem se ráno vzbudil a rozhodl jsem se že už si nezápálím. Jde jen o to si to srovnat v hlavě. Čeho lituji je to, že jsem si to v té hlavě nesrovnal dříve.

Avatar
Michal 09.11.2020

Kdo nekouří-nemůže být normální!!! To je dokázané !!

Avatar
Michal 09.11.2020

Kouřím už 50 let,nemíním přestat,jelikož nekuřáci jsou osoby rozumu mdlého,silně nervní,impotentní,smrdí jim nohy,klepou se na kefír,jak Rusák na vodku,šilhají,prdí pod dekou a padají jim zuby !!!

Avatar
Peeetr 09.11.2020

Někde jsem četl, že regenerace trvá 7 let. Takže něco mezi 5 až 30 roky. Znám-znal jsem lidi, kteří zemřeli na rakovinu plic. Doslova hororové umírání. Ale nemusí být ani rakovina, znal jsem paní, která umřela v 81 letech jen proto, že to už díky kouření neudýchala. A to několik let před smrtí přestala, právě proto, že měla zdevastovaní plíce. Každý kuřák tak hraje ruskou ruletu se svým osudem. Je to prostě závislost stejně jako u jiných drog.

Avatar
Jana 08.11.2020

Nekouřím téměř 16 let. Kouřila jsem 30 let , a to už i 60 denně. Zkoušela jsem všechny metody , nic nepomohlo až biorezonance BICOM - a to bez abstinenčních příznaků. Na cigaretu si už dlouhá léta ani nevzpomenu, naopak mi to vadí, když cítím kouř. Moje velká životní výhra.

Avatar
Petra 08.11.2020

Nikdy jsem nevěřila,že to dokážu,ale již je to rok od posledni cigarety. Mě pomohlo zajít na spirometrii a nechat se trochu vyděsit,co by mě mohlo potkat, už se to netýkalo cizích kuřáků,ale mě. Držím všem budoucím nekuřákům palce.

Avatar
Džugderdemydin Gurrakčá 08.11.2020

32 let jsem hulil jako fabrika. 20 až 30 cigaret denně. Ze dne na den jsem s tím přestal a již 14 let nekouřím.

Avatar
Emil 08.11.2020

Jako zázrakem jsem skončil i s alkoholem, okamžitě. Šlo to bez problémů za zdravotních důvodů. Po 85 ti letech už nemám problém.

Avatar
Kefi Emil 08.11.2020

Po 85 letech jste v cajku ??? Tak to mě fakt pobavilo :-))) Zřejmě Vás matla místo mateřského mléka napájela rumem :-)

Avatar
xxkouckaxx 07.11.2020

nekouřím 20 let - sekla jsem s tím ráz na ráz bo jsem plánovala těhotenství , do teď miluji vůni cigaret a okolní kuřáci mi absolutně nevadí

Avatar
Marek 07.11.2020

Přestal jsem před rokem ze zdravotních důvodu chuť občas mám a o moc lepší mě stejně není

Avatar
Pavel 06.11.2020

přestal jsem před sedmi lety ze zdravotních důvodů a protože jsem viděl přítele ve strašném kašli kdy jsem mu chtěl volat pohotovost,to mě vedlo k tomu že jsem naráz přestal,neměl jsem téměř chuť na cigaretu a odvykání proběhlo v pohodě jako by zázrakem,jsem na to hrdý více než na maturitu a inženýrský diplom je to pro mě jakoby vylézt na Everest.....

Avatar
Pavel 06.11.2020

Přestal jsem kouřit po dvaceti letech u příležitosti VŘSR, 7. listopadu 1985 a rozhodl jsem se v jedné vteřině. Neměl jsem žádný problém, neboť jsem věděl, že nechci kouřit, ale mít na toto datum příjemné vzpomínky. Není to o vůli, je to o rozhodnutí. Bylo mi tehdy 37 let a dnes je mi 72.

Avatar
Vladimíra Pavel 08.11.2020

souhlasím, je to o rozhodnutí a ne o vůli

Avatar
Michal Pavel 09.11.2020

Bože soudruhu a co vaše nervy? Není to s nima na hospitalizaci u psychiatra? Tohle jsem tedy ještě "nežral" !!! Přestat hulit na VŘSR ! Kdyby jste přestal souložit,no budiž,ale tohle mě porazilo !!!!!!

Avatar
Karel 06.11.2020

Přestal jsem před 25 lety. Proč jsem začal? Na vojně z nudy. Pokud si to ten kdo chce přestat nesrovná v hlavě nikdy nepřestane. Co nekouřím jsem na kuřáky alergický a děsně protivný. DOKÁZAL JSEM TO A JSEM NA TO HRDÝ.

Avatar
BaSta 06.11.2020

Přestal jsem před jedenácti léty a považuji to za jeden ze svých životních úspěchů.

Avatar
Lucie 06.11.2020

Přestala jsem kouuřit před 8 roky,proste sama od sebe s pomocí nikotinových žvejk ale bohužel jsem znova začala po depresy kouřit, no nakopala bych se.Možná kdybych neměla tu depresy tak ani nezačnu,myslím tím diaknostikovanou.

Avatar
Kuba 06.11.2020

Motivací mi bylo mé narozené dítě , vždyť pro něj tu jsem a budu ,,díky tomu že jsem přestal snad déle :) ze dne na den jsem stín sekl

Avatar
Petr Lidmila 06.11.2020

Několikrát jsem četl na různých forech,že kuřákům méně hrozí koronavirus.Většinou během chvilky byly příspěvky vymazány.

Avatar
Michal Petr Lidmila 09.11.2020

Tak schválně-já hulím,jak cikán za pařezem a kovajda-nikde !!!!!

Avatar
Martin 06.11.2020

Kouřil jsem 40 denně a již 16 let nekouřím. Ale chuť na cígo mám pořád..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat