Věci, které ženy očekávají na prvním rande

Úspěšná seznamovací schůzka stojí na třech pilířích, alespoň tedy v očích něžného pohlaví. Týkají se telefonu, lichotek a cesty domů.

Je to jako chůze na hodně tenkém ledě. První rande může být vzrušující, ale také nervy drásající záležitostí pro obě strany. Pokud se na něm ženy nedočkají těchto věcí, pravděpodobnější je spíše druhá možnost.

Už to není, co bývalo

Jedna z celosvětově nejznámějších mobilních seznamovacích aplikací, která se stala moderním fenoménem, nedávno přišla s informací, že pro 91 procent mužů a 94 procent žen je dnes randění obtížnější než kdy dřív. Co se změnilo? Většina jejích aktivních uživatelů se prý domnívá, že lidé místo rovnocenného partnerství chtějí spíše nezávazný flirt, příležitostný sex a zážitek „na jedno použití“. Tím se samozřejmě všechno trochu komplikuje, ale taková podvodná katastrofa to snad není. Jistě stále existuje mnoho těch, kteří hledají skutečnou lásku založenou na vzájemném respektu a pochopení.

Klíčové body randícího manuálu

Aby zmíněná aplikace svým registrovaným členům co nejvíce pomohla, odhalila tři hlavní cesty do ženského srdce. Prvním zásadním kamenem úspěchu dokonalého schůzky jsou podle ní upřímné komplimenty. Něžné pohlaví touží slyšet, že má hezké šaty, široký rozhled, zajímavou práci nebo fascinující záliby. Rozumná míra lichotek vždycky padne na úrodnou půdu – nesmí se to však přehnat, aby tím neutrpěla věrohodnost. Druhým klíčovým bodem je nepoužívání mobilního telefonu. Tak samozřejmě, jsou situace, kdy se příchozí hovor vzít prostě musí, ovšem neustálé civění do displeje a lustrování sociálních sítí je trestuhodným projevem neúcty. A do třetice všeho dobrého?

O bezpečí jde především

Pohádky bývají sice jenom v televizi, ale rytířské skutky ženy ocení i v reálném životě. Proto je potěší, když jim společník nabídne doprovod, nebo zajistí taxi, aby se po setkání dostaly bezpečně domů. Jestli jim navíc při odchodu z restaurace odsune židli a otevře dveře, je už pomalu ruka v rukávě. Gentlemanské chování z módy prostě nikdy nevyjde. Souhlasíte?

Zdroj: www.nypost.com/2024/05/31/lifestyle/here-are-the-three-things-women-really-want-men-to-do-on-a-date-o-do-on-a-date/






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Hruškové lívanečky

40min
(29 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

25min
(20 hlasů)

Dušené houby na toastu

40min
(25 hlasů)
Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro Berany obdobím sebeobjevování a posílení osobních vztahů. Vaše energie bude na vrcholu a k tomu přispěje i pozitivní vliv Marsu, který vás povede k rozhodným a efektivním činům.V oblasti lásky se můžete těšit na pozitivn&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat