Pravidla úžasného letního úletu

Nezávazný letní úlet vaše single léto pořádně zpestří. Kde hledat člověka na romantické dobrodružství a čím mu dát najevo svou náklonnost?

Jak venkovní teploty stoupají, mnozí si ve skrytu duše přejí, aby se oteplil i jejich milostný život. Každý, kdo viděl film Pomáda, pochopí! Ano, letní úlety jsou zábavné, dobrodružné, sexy a někdy i pořádně vášnivé. Také odborné studie (1) potvrzují, že v tomto horkém období lidé chodí na více schůzek a jsou oproti zbytku roku náruživější. Tak kdy jindy, když ne teď…

Vaše touhy, váš scénář

Slovo úlet vlastně zahrnuje všechno od prázdninové romance a po příležitostný sex s neznámým cizincem. Je pravdou, že se může vyvinout i ve skutečný vztah, ale většinou tomu tak není. Právě jeho dočasná povaha z něj dělá něco výjimečného. Chcete strávit léto na pláži? Hledejte někoho s láskou k surfování, plavání nebo opalování. Pokud máte spíše filmové plány, směřujte své kroky tam, kde se snímky promítají pod hvězdným nebem a fanoušky kinematografie se to tu jen hemží. Ať už hodláte nejteplejší měsíce trávit jakkoli, ideální adept na krátkou romanci se najde vždycky. Tak zahoďte telefon a vydejte se na lov!

Příležitost číhá všude

„Ano, můžete využít nejrůznější seznamovací aplikace, ale letní úlety se zpravidla dějí v pozadí toho, co aktuální doba přináší. Tedy dlouhé dny, teplé noci a nekonečné venkovní aktivity. Potenciálního partnera najdete u vody, na volejbalovém hřišti, grilování s přáteli, koncertech, promenádě, minigolfu nebo v zábavním parku,“ doporučuje americká sexuoložka Jill McDevitt (2). Co dál?

Vyzdvihněte svůj sex-appeal

Jakmile identifikujete svou „oběť“, dejte se do flirtování. Přece jste nezapomněli, jak se to dělá! Hoďte pár výmluvných pohledů a letmých doteků. Občas se zasmějte vyřčenému vtipu, i když jste ho vůbec nepochopili. Uvidíte, zda se nápadník „chytí“. Pokud ano, máte z půlky vyhráno. Je důležité se ujistit, že je na stejné vlně a nehledá nic dlouhodobého, radí jmenovaná odbornice. Vyhnete se tak nepříjemnému loučení, výčitkám a obecně dusné atmosféře.

Bezpečnost jako alfa i omega

Protože s největší pravděpodobností dojde na sex, rozhodně se chraňte a nenechávejte své zdraví v rukou osudu. Z prázdnin si kromě vzpomínek jistě nechcete odnést i nějakou pohlavně přenosnou chorobu či neplánované početí. Kondom to tedy vždycky jistí!

Zdroj: (1) www.marketwatch.com/story/single-this-is-the-most-popular-day-to-find-a-date-this-summer-2018-07-06, (2) www.refinery29.com/en-us/summer-date-ideas






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden Berani zažijí období plné energie a dynamiky. Hvězdy jsou vám nakloněny, což vám dodá extra dávku sebevědomí a vášně. Buďte připraveni na nové výzvy a příležitosti, které se objeví na vaší cestě.Vaše pr... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat