TESTOVÁNÍ: Testujeme čisticí suchý šampon od Yves Rocher

02.09.2024 Testování

Suchý šampon dokáže umýt vlasy i bez jediné kapky vody. Když navíc obsahuje organické řasy z Bretaně, ochrání také před škodlivými vlivy životního prostředí, dodá objem a zajistí lesk na 48 hodin. Právě ho testujeme, poputuje i k vám?


Celkové hodnocení: 88%

Hodnocení: 21 testerek


V dnešním hektickém světě, kde se každá minuta počítá, hledáme způsoby, jak si usnadnit každodenní rutiny. A péče o vlasy samozřejmě není výjimkou. Lámete si hlavu s tím, jak ušetřit čas, ale zároveň je mít dokonale čisté a svěží? Tak už nemusíte!

Suché mytí je rychlé mytí

Představujeme vám čisticí suchý šampon Yves Rocher z detoxikační řady s organickými řasami z Bretaně. Tento revoluční produkt přináší nejen úsporu času, ale i mnoho dalších výhod, které si prostě zamilujete. Absorbuje maz u kořínků a vlasům dodává svěžest a lehkost po dobu až 48 hodin. To znamená, že je vaše koruna krásy dokonale upravená i bez nutnosti mytí, což se zejména ve dnech, kdy nestíháte nebo nemáte přístup k vodě, náramně hodí.

Účes jako ze salonu

Na seznam pozitiv si můžete připsat i to, že kromě očisty zprostředkovává také objem, který vydrží celé hodiny. Jeho neviditelná prášková textura se snadno aplikuje a nezanechává zbytky, takže vaše vlasy budou působit přirozeně a zdravě. Organické řasy z Bretaně, které jsou klíčovou složkou tohoto šamponu, navíc poskytují ochranu před škodlivými vlivy životního prostředí, silný vítr, znečištěné ovzduší i vysoká vlhkost.

Hotovo je za pár vteřin

Ať už máte namířeno kamkoli, tento suchý šampon se pohodlně vejde do každé tašky i kabelky. V případě potřeby ho stačí dobře protřepat, nastříkat ke kořínkům ze vzdálenosti 30 centimetrů, jemně vmasírovat do pokožky hlavy a následně vlasy pročesat. Tento postup zajišťuje, že váš účes bude okamžitě svěží, lesklý a plný vitality – a bez kompromisů! Nutno podotknout, že méně klasického mytí znamená i méně vymývání barvy, což je pro barvenou hřívu naprosto skvělé. Přidejte čisticí suchý šampon Yves Rocher do své běžné rutiny a zažijte rozdíl, který nadchne vás i vaše vlasy. Nechte je zazářit za zlomek času bez nutnosti zdlouhavé úpravy. Právě hledáme 20 žen ve věku 18 až 60 let z celé České republiky, které ho otestují. Cena produktu je 279 Kč.

Další informace naleznete na internetových stránkách www.yves-rocher.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 20 testerek ve věku 18-60 let z ČR, které napíší do Rozstřelu testerek svůj věk a dále odpoví na otázku, kdy by suchý šampon nejčastěji využily?
HLASTE SE DO 15. ZÁŘÍ 2024. Vybraní testeři získají suchý šampon od Yves Rocher.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Avatar
vybraná testerka 01.10.2024

Tento suchý šampon je super a umí zachránit styling vlasů opravdu na poslední chvíli. Nezanechává bílé fleky ani na tmavých vlasech jako mám já a není potřeba jej vyčesávat z vlasů kartáčem. Nejčastěji si ho beru sebou do ráno do posilovny, abych si nemusela mýt vlasy a mohla jít v klidu do práce. Už nepoužiji jiný :)

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 01.10.2024

Se suchým šamponem od Yves Rocher jsem spokojena. Po aplikace jsem měla vlasy hned zbavené mastnoty, svěží a lehké. Líbí se mně složení a že dále vlasy chrání. Využila jsem, kdy nebylo možné si vlasy umýt. Ráda ho nosím u sebe a aplikuji kdykoliv přes den. Nezanechává na vlasech zbytky, jako je u jiných šamponů.

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 01.10.2024

Super suchý šampon hezky voní. A skvěle funguje vydrží 2-3 dny Napoprvé mě nezaujal (zanechával bílá místa), ale když se s ním naučí pracovat, je skvělý, lepší než konkurenční výrobky. Je třeba stříkat z dálky, pořádně vmasírovat a pak velmi dobře vytřít ručníkem nebo vyfénovat a efekt umytých vlasů vydrží.

Žádné

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 30.09.2024

Suchý šampon jsem nikdy dříve nepoužívala, ale je to skvělý pomocník, když není čas si umýt vlasy. Tento vlasy opravdu dokáže oživit a pozvednout, ale zároveň je nezanechává slepené nebo s bílým povlakem nebo kousíčky, které by připomínaly lupy ve vlasech. Vůně šamponu je také velmi příjemná a nějakou chvíli vydrží.

Je nutné stříkat do vlasů z dostatečné vzdálenosti a nenadýchat se výparů a hlavně se nesmí dostat do očí...

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 30.09.2024

Kdo se někdy neprobudil s vlasy, které by potřebovaly umýt? A pokud vás tlačí čas, tak většina z nás sáhne po suchém šamponu. Testovaný šampon splnil očekávání. Vlasy po nastříkání a pročísnutí vypadaly normálně, dokonce s lehčím zvětšením objemu. Vlasy vypadaly pěkně po celý den. Vůně je neutrální, balení velké 150ml, pěkný design.

Cena - řekla bych, že i levnější suché šampony udělají stejnou službu.

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 30.09.2024

Na první pohled hezký obal, to Yves rocher opravdu umí. Menší objem vzhledem k jiným značkám. Co mě velice příjemně překvapilo, tak byla vůně. Konečně žádné kytky ani kokos a nic výrazného (i když chápu, že je to hodně individuální). Mastnota z vlasů po použití opravdu zmizela, vlasy dostali i objem bez zbytečného slepení, což je velké plus. Opravdu mi to přišlo jako umyté vlasy, prostě lepší efekt než jiné suché šampóny. Pokud někdo myje vlasy každý den, tak tenhle suchý šampón by mohl prodloužit dobu do dalšího mytí. Navíc přírodní složení.

Jediné co mi vychází jako negativum je cena. Při využití různých slev od YR je to už v pohodě.

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 30.09.2024

Hezky voní.. Je vhodný pro blond vlasy,vydrží 2-3 dny,pak lze znovu aplikovat,sice už to není úplně top,ale šla jsem tak do práce a nikdo nic neříkal,na pohled byly vlasy umyté,jen s hřebenem to byl chvíli boj. Po použití jsou vlasy celkem jemné..jako po umytí šamponu,řekla bych,že bez kondicionéru.

Zanechává bílý film na hnědých vlasech a cucky i po vyčesávání, pořizovací cena je dost vysoká. Nejde mi vložit video,tak jen foto,bohužel

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 29.09.2024

Šampon vlasy neničí, zanechává je hebké a na první pohled výživené. Ze začátku mne zamrzel bílý povlak, ale stačilo "vytřepat" a vyčesat a povlak byl pryč. Musíte se s tím naučit pracovat. Do 2 minut máte vlasy jako byste si je umyly. Šampon krásně voní a má super obal. Chválím celou jejich řadu....

Co mi trochu vadí je velikost a spotřeba. Na mé husté vlasy je zapotřebí opravdu hodně stříkat, takže si myslím, že mi šampon vydrží max na 5 použití. Což je za cenu 279 Kč málo.

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 28.09.2024

Suchý šampon se krásně nanáší, dobře funguje, vlasy jsou po nanesení krásné svěží. já jsem zvyklá si vlasy mýt každý den. nyní jsem vyzkoušela neumýt a druhý den nanést do vlasů suchý šampon. Opravdu mě překvapilo, jak vlasy osvěží, jako bych si je den před tím umyla. mohu jen doporučit, určitě se k němu budu vracet.

klidně bych mohla mít větší balení

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 28.09.2024

Šampon má příjemnou, nepříliš intenzivní vůni. Dobře se s ním pracuje, jednoduše se nanáší. Po aplikaci a pročesání byly moje vlasy čisté, nebyly mastné. Efekt vydržel několik dní, což mě příjemně překvapilo. Tento šampon určitě doporučuji jako dobrou alternativu ke klasickým šamponům, oceňuji zejména úsporu času a jednoduchost aplikace.

Vzhledem k tomu, že se jedná o mou první zkušenost se suchým šamponem, ocenila bych, kdyby bylo na výrobku uvedeno, jak jej správně používat a aplikovat. Oproti klasickým šamponům mi přijde, že účinek čistých vlasů nevydrží tak dlouho.

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 28.09.2024

Suchý šampon výrazně bylinkově voní, což by mohlo být pro mnohé až moc, ale mně to přišlo příjemné. Je nicméně pravda, že mi jeho vůně byla silně cítit z vlasů i po dvou hodinách a bila se s parfémem. Má fajn design a dobrou střičku. Věřím, že pro blonďaté vlasy může být fajn. Vlasy opravdu zbaví mazu a přidá na objemu.

Bohužel jsou po něm vlasy velice zmatněné a také zanechává silný bílý povlak, který jde z vlasů jen velmi těžko dostat. Také jsem ho po vyčesávání z vlasů měla všude po rukou.

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 27.09.2024

Suchý šampon od YR je jeden z nejlepších, který jsem kdy zkusila. Určitě se hodí na rychle se mastící vlasy a ocení ho lidé, kteří si nechtějí mýt vlasy každý den, jako já. Vlasy jsou po aplikaci suchého šamponu lesklé a opravdu nevypadají mastné. Výhodou je, že nezanechává bílý film na vlasech jako některé jiné suché šampony. Oceňuji také příjemnou vůni, která při správném množství není nijak agresivní.

Jediný zápor, který jsem našla je, že při použití většího množství suchého šamponu, je jeho vůně dost dráždivá.

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 25.09.2024

Mám vyzkoušeno X různých značek suchých šamponů a krom jedné jediné značky mohu s potěšením konstatovat, že i tento od YR opravdu funguje. Dokonale zakryje mastné vlasy a účesy navíc pěkně "načechrá". Skvěle voní a bonusem je přírodní složení z mořských řas... Vkládám foto před i po vyzkoušení, po učesání

Velký rozptyl prášku, který může být v malé místnosti nepříjemný při vdechnutí

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 25.09.2024

Suchý šampon od Yves Rocher příjemně voní, nezanechává slepené ani bílé povlaky na vlasech. Má dobré složení. Použití je velmi snadné nástřikat a vyčesat což perfektně urychlí čas při nedostatku času na umytí vlasů. je to rychlé a kvalitní. tento produkt mohu jenom doporučit a určitě si ho budu nadále kupovat.

Nenašla jsem žádné.

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 24.09.2024

Jsem nadšená, že jsem objevila čisticí suchý šampon od Yves Rocher! Tento produkt je skvělým pomocníkem pro ty dny, kdy nemám čas na klasické mytí vlasů. Jeho aplikace je rychlá a snadná – stačí nanést na kořínky vlasů, jemně vmasírovat a vlasy vypadají okamžitě svěže a čistě. Příjemná vůně šamponu mi navíc dodává pocit čistoty a svěžesti po celý den. Nezanechává bílý povlak, což je pro mě velké plus, a moje vlasy se cítí lehké a objemné. Co mě opravdu potěšilo, je složení. Yves Rocher dbá na přírodní ingredience, což je pro mě jako zákazníka velmi důležité. Cítím, že nejen že pečuji o své vlasy, ale také o životní prostředí. Celkově jsem s tímto produktem velmi spokojená a mohu ho vřele doporučit každému, kdo hledá rychlé a efektivní řešení pro osvěžení vlasů. Určitě ho zařadím do své každodenní péče o vlasy!

I když produkt dobře odstraňuje mastnotu, po delším používání jsem si všimla, že moje vlasy mohou být trochu suché. Také bych uvítala, kdyby byl šampon dostupný ve více variantách pro různé typy vlasů, protože každý má jiné potřeby.

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 23.09.2024

Velmi skvělý suchý šampon na vlasy. Krásně voní a je takový lehký. 🥰 Velmi se mi líbí, že když ho použiju, vlasy nejsou bílé a suché, oproti jiným produktům jiné značky🙏🏽 vždycky mi vadilo, že po nanesení mám vlasy jak stařena, suché a jak kdyby od bílého prachu. Tenhle suchý šampon to vůbec nedělá, takže jednička na trhu !

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 23.09.2024

Čisticí suchý šampon od Yves Rocher je skvělá volba při nedostatku času a pocitu splihlých a mastících se vlasů. Má jednoduché použití, stačí nastříkat ke konečkům a jemně vyčesat. Hlavně nezanechává vlasy bílé, jsou příjemné na dotyk. Opravdu jsem mile překvapena. Vůně mi vyhovuje, ve vlasech šampon nesvědí. Jsem velmi spokojena a doporučuji všem. Určitě budu používat i nadále.

Žádné jsem nenašla.

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 22.09.2024

Tento suchý šampon mě příjemně překvapil. Nezanechává na tmavých vlasech bílé fleky, dobře se aplikuje a vlasy jsou po použití nadýchané a mají objem. Má příjemnou jemnou vůni a zajímavé přírodní složení. Vždy používám, když si nestihnu umýt hlavu, je hned po ruce a vlasy se po něm krásně lesknou. Určitě budu používat i nadále.

Častější opakování při používání

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 20.09.2024

Suchý šampon Pure Detox od Yves Rocher osvěžuje vlasy mezi mytím bez vody, reguluje mastnotu a nečistoty díky výtažku z kopřivy. Vlasy jsou svěží bez bílých stop, s mírným objemem. Navíc nezanechává bílé stopy na tmavších vlasech, což je častý problém u jiných suchých šamponů. To je rozhodně velké plus. Vůně je jemná, ale efekt není dlouhodobý.

Vyšší cena Při hodně mastných vlasech je potřeba aplikaci častěji opakovat

Zavřít
Avatar
vybraná testerka 20.09.2024

Tento šampón neboli suchý šampón, je skvělým pomocníkem při fresh účesu. Má zajímavou vůni a skvěle se sním pracuje. Stačí pouze nastříkat ke konečkům a vycesat/učesat🍀 Líbí se mi hodně i jeho složení a jak skvěle funguje. Vlasy tento přípravek jistě ocení, když nestíháte vlasy klasický umýt. Vhodné i do účesu👌

Zavřít
Avatar
20.09.2024

vlasy nesleduje nedělá fleky krásně voní

žádné zápory nemám

Zavřít
Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Zavřít

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.


Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 roku 2024 bude pro Berany plný energie a příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá dostatek odvahy a sebedůvěry ke zvládnutí výzev, které vás čekají v pracovním i osobním životě.Tento týden se můžete tě&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat