Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ráda bych se zeptala na tipy, do jaké ZOO se v ČR vydat? Kde se dají krmit zvířátka, je tam třeba i vláček a nějaké dobré jídlo. Děkuji za rady a zkušenosti :)
Jestli hledáte zážitek pro celou rodinu tak určitě zajeďte do Prahy do Svetmeduz.cz je to úžasný zážitek, mají tam spoustu druhů medúz ani jsem netušila, že jich je tolik a mají to propojené s audiovizuálními efekty, je to paráda :-) navíc tam mají super hřiště pro děti a hodně zajímavý interaktivní bistro :-)
Moc hezký je to ve Vyškově. My jsme tam jeli do dinoparku a měli jsme v ceně i návštěvu zoo, tam určitě stojí za to Babiččin statek, kde můžete s dětma chodit mezi zvířátky a můžou si je i pohladit :) no a ten dinopark určitě stojí taky za to, takový zážitek děti dlouho neměly :)
Joo tam je to parádní, taky jsme tam byli a asi tam letos pojedeme zase až u nás budou na návštěvě i synovci, protože jsme si to tam opravdu užili :-)
Děkuju za tip, budeme teď kousek od Brna tak aspoň víme co podniknout v okolí :))
Ahoj za 14 dní se chystáme na prodloužený víkend do Prahy a vzhledem k tomu, že naši kluci milují dinosaury a Dinoparky, tak bychom chtěli navštívit ten v Praze. Byli jste tam někdo, stojí návštěva za to? Děkuji
Renčo, my do dinoparku v Praze chodíme pravidelně, protože moje děti mají také moc rádi dinosaury a v parku to milují. Nejvíce času vždy strávíme na paleontologickém hřišti, hrozně je baví objevovat kosti dinosaura. Pak zajdeme do 3D kina a děti jsou spokojené :-). Takže určitě za návštěvu stojí!
Tak to jsem chtěla slyšet, protože v tomto dinoparku jsme ještě nebyli a jak jsem psala kluci tyto parky zbožňují. Dívala jsem se, že se zde dá i dobře zaparkovat, což je super.
Je nějaká Zoo v ČR kde je to super i když už je ošklivo?
Pokud mohu radit, tak určitě doporučuju navštívit dinopark v https://www.galerieharfa.cz/obchody/dinopark :) Je to tam moc hezký, pro děti zážitek. Pak je v galerii i restaurace s dětským koutkem :) Prostě super zážitek.
do Brna prece! Maji tam ledni medvidky a zoo je akorat velka pro rodiny s malymi detmi!
Souhlasim, Olomoucká je bombastická :) nádherné safari :)
Super holky, děkuji moc za rady :) asi se tam vydáme o víkendu :)
My jezdíme moc rádi do Olomoucké Zoo a do Lešné :) těžko říct, která je lepší :)
A v jákém koutu? :) My jsme minulej rok objeli snad všechny na Moravě *5*
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.