Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ráda bych se zeptala na tipy, do jaké ZOO se v ČR vydat? Kde se dají krmit zvířátka, je tam třeba i vláček a nějaké dobré jídlo. Děkuji za rady a zkušenosti :)
Sdílím super zážitek - byli jsme teď s dětma v Galaxii barev v Chodově a byl to po dlouhé době opravdu neobyčejný zážitek. Naši kluci si to neskutečně užili, bylo to takový interaktivní barevný vesmír, byla tam robotická show, dá se tam zajít do ateliéru, kde si zkusí zajímavé artové techniky. Vážně paráda :))
Jestli hledáte zážitek pro celou rodinu tak určitě zajeďte do Prahy do Svetmeduz.cz je to úžasný zážitek, mají tam spoustu druhů medúz ani jsem netušila, že jich je tolik a mají to propojené s audiovizuálními efekty, je to paráda :-) navíc tam mají super hřiště pro děti a hodně zajímavý interaktivní bistro :-)
Moc hezký je to ve Vyškově. My jsme tam jeli do dinoparku a měli jsme v ceně i návštěvu zoo, tam určitě stojí za to Babiččin statek, kde můžete s dětma chodit mezi zvířátky a můžou si je i pohladit :) no a ten dinopark určitě stojí taky za to, takový zážitek děti dlouho neměly :)
Joo tam je to parádní, taky jsme tam byli a asi tam letos pojedeme zase až u nás budou na návštěvě i synovci, protože jsme si to tam opravdu užili :-)
Děkuju za tip, budeme teď kousek od Brna tak aspoň víme co podniknout v okolí :))
Ahoj za 14 dní se chystáme na prodloužený víkend do Prahy a vzhledem k tomu, že naši kluci milují dinosaury a Dinoparky, tak bychom chtěli navštívit ten v Praze. Byli jste tam někdo, stojí návštěva za to? Děkuji
Renčo, my do dinoparku v Praze chodíme pravidelně, protože moje děti mají také moc rádi dinosaury a v parku to milují. Nejvíce času vždy strávíme na paleontologickém hřišti, hrozně je baví objevovat kosti dinosaura. Pak zajdeme do 3D kina a děti jsou spokojené :-). Takže určitě za návštěvu stojí!
Tak to jsem chtěla slyšet, protože v tomto dinoparku jsme ještě nebyli a jak jsem psala kluci tyto parky zbožňují. Dívala jsem se, že se zde dá i dobře zaparkovat, což je super.
Je nějaká Zoo v ČR kde je to super i když už je ošklivo?
Pokud mohu radit, tak určitě doporučuju navštívit dinopark v https://www.galerieharfa.cz/obchody/dinopark :) Je to tam moc hezký, pro děti zážitek. Pak je v galerii i restaurace s dětským koutkem :) Prostě super zážitek.
do Brna prece! Maji tam ledni medvidky a zoo je akorat velka pro rodiny s malymi detmi!
Souhlasim, Olomoucká je bombastická :) nádherné safari :)
Super holky, děkuji moc za rady :) asi se tam vydáme o víkendu :)
My jezdíme moc rádi do Olomoucké Zoo a do Lešné :) těžko říct, která je lepší :)
A v jákém koutu? :) My jsme minulej rok objeli snad všechny na Moravě *5*
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.