TESTOVÁNÍ: Testujeme hydratační krém pro citlivou pleť Avène Tolerance HYDRA-10 vhodný pro kojence, děti i dospělé

06.05.2024 | Testování

Citlivá pleť vyžaduje zvláštní zacházení a u dehydratované to platí zrovna tak. Jedinečný krém Tolerance HYDRA-10 obsahující pouze látky přirozeně se vyskytující v pokožce ale uspokojí potřeby obou typů!



Bez hydratace nerostou rostliny, nefunguje tělo a neprosperuje ani pokožka. Zatímco květiny se jednoduše zalijí a organismu stačí dopřát „obyčejnou“ vodu, s pletí to bývá poněkud složitější. O tu zmíněnou hydrataci ji totiž okrádá sluneční záření, suchý vzduch, nevhodná strava, nedostatek spánku i stres, což může představovat boj s větrnými mlýny. Proč se ale vzdávat, když je tu krém Tolerance HYDRA-10! V pozadí jeho vzniku stojí hluboké dermatologické znalosti, proto kůži rozumí lépe než kdo jiný.

Návrat k přirozenosti s něčím navíc

Protože pleť ví sama moc dobře, co přesně pro svou dlouhodobou hydrataci potřebuje, vzali si odborníci z dermatologických laboratoří Avène inspiraci právě u ní. Konkrétně tak, že věrně napodobili její složení a vytvořili vůbec první biomimetický neboli pokožce vlastní krém Tolerance HYDRA-10 obohacený o omlazující kyselinu hyaluronovou a termální vodu Avène. Jak již napovídá název, v jeho složení se nachází pouze 10 složek stoprocentně přírodního původu přirozeně se vyskytujících v pokožce, které dokonale imitují její stavbu. Jaký to přinese výsledek?

Dvoudenní komfort pro všechny věkové skupiny

Krém Tolerance HYDRA-10 podporuje vlhkost pokožky, a přispívá tak k jejímu každodennímu pocitu komfortu. Díky obsažené kyselině hyaluronové poskytuje intenzivní hydrataci až na 48 hodin, přičemž zachovává přirozenou rovnováhu kožního mikrobiomu. Používat ho mohou i jedinci s citlivou pletí, a to nejen z řad dospělých. Vhodný je totiž i pro děti a kojence ve věku od jednoho měsíce. Příjemná, lehká a vyživující struktura nezanechávající mastný efekt je už jen taková pomyslná třešnička na dortu, stejně jako šikovná pumpička Sterile Cosmetic® s funkcí ochrany proti kontaminaci. To všechno bez parfemace, konzervačních látek a dalších kontroverzních přísad se zárukou, že své pokožce dáváte jen to, co jí je vlastní a důvěrně známé. Kosmetika je to tedy přímo sterilní!

Dvě aplikace denně. I tak málo stačí

Tento krém se aplikuje dvakrát denně, a to na obličej, krk i oční partie. Pro extra hydrataci se dá využít i jako maska – lze nanést silnější vrstvu, nechat působit zhruba deset minut a přebytečné množství vmasírovat nebo odstranit vatovým tamponem. Právě hledáme 30 testerek ve věku 20 až 50 let, s citlivou, dehydratovanou pokožkou, které ho vyzkoušejí a sdělí nám své poznatky. Jeho cena za 40ml balení je 649 Kč. Nepropásněte svou šanci objevit nový rozměr dlouhotrvající hydratace s omlazujícím účinkem!

Další informace naleznete na internetových stránkách www.eau-thermale-avene.cz/.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 30 žen testerek, které mají citlivou, suchou a dehydrovanou pokožku a které napíší do Rozstřelu testerek svůj věk a dále odpoví na otázku, jaký rituál jim při péči o pleť pomáhá a zda by jim krém v péči o pleť pomohl?
HLASTE SE DO 19. KVĚTNA 2024.
Vybraní testeři získají krém Tolerance HYDRA-10.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE



Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:13
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:58

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat