TESTOVÁNÍ: Testujeme dětské plenkové kalhotky Pants Linteo Baby 5 JUNIOR

23.04.2024 | Testování

Tak rychlé a snadné přebalování, že ho dítko možná ani nezaregistruje? S plenkovými kalhotkami Pants Linteo Baby vůbec žádný problém. Tuhle novou úroveň komfortu i 12hodinové ochrany oceníte vy oba!

Přidat příspěvek do rozstřelu

Když děťátko odroste kojeneckým dupačkám a pomalu začíná objevovat svět, bývá přebalování poněkud složitější. Někdy si plenku s radostí samo otevírá, jindy je při její výměně netrpělivé a vzpurně se „rozčiluje“. Jsou situace, kdy je to vážně boj! Řešením by ale mohly být plenkové kalhotky, s nimiž se manipuluje jedna báseň. Máte jedinečnou příležitost otestovat jednu horkou novinku, která se na pultech obchodů objeví až během následujících týdnů.

Péče s láskou a porozuměním

Výrobky ryze české značky Linteo usnadňují a zpříjemňují život všem členům rodiny a jsou její nedílnou součástí takřka 30 let. Společnost po celou dobu své existence neustále pracuje na tom, aby její produkty zákazníkům z hlediska osobní hygieny a kvality nabízely to nejlepší, proto veškeré výrobní procesy procházejí přísnými kontrolami a dermatologickými testy. Bezpečnost a důvěra je tu naprostou prioritou! Týká se to i našich hypoalergenních testovaných plenkových kalhotek velikosti 5, dostupných hned ve třech velikostech dle váhy dítěte, se kterými je přebalování zábavná rychlovka.

Za minutku je hotovo!

Dokonale přizpůsobivé plenkové kalhotky přinášejí novou úroveň komfortu a ochrany miminka. Jsou vyrobené z extra prodyšného a hebkého materiálu pro maximální pohodlí ve dne i v noci. Díky rychloabsorpčním kanálkům je nežádoucí tekutina rovnoměrně vstřebávána, čímž pokožka miminka zůstává v suchu až po dobu 12 hodin, a to ve dne i v noci. Pants od Linteo Baby jsou navrženy s ohledem na potřeby dětí i rodičů – snadné oblékání a svlékání díky pružnému pasu po celém obvodě usnadňuje přebalovací proces, zatímco lepicí páska umožňuje zafixování plenkových kalhotek pro pohodlné vyhození. Dlužno dodat, že jsou bez parfemace, pleťového mléka a elementárního chloru, což znamená, že jsou k citlivé pokožce nejmenších nanejvýše šetrné. Dopřejte svému malému pokladu to nejlepší s plenkovými kalhotami v prémiové kvalitě. A sobě zase rychlé přebalování bez nervů! Aktuálně hledáme 30 maminek nebo tatínků miminek, které váží přibližně 12 až 17 kg (velikost č.5 JUNIOR), žijících v České republice či na Slovensku. V jednom balení je 20 kusů a jeho cena je 249,90 Kč.

Další informace naleznete na internetových stránkách www.linteo.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 30 testerů, maminek i tatínků z České repulibky i ze Slovenska, kteří napíší do Rozstřelu testerek věk a váhu svého miminka a dále odpoví na otázku, zda by rádi vyzkoušeli tyto plenkové kalhotky?
HLASTE SE DO 12. KVĚTNA 2024.
Vybraní testeři získají Pants Linteo Baby 5.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Rozstřel testerek

NikolaJ. dnes 12:47

Syn bude mít 17 měsícu a cca 10 kg a ráda bych pro syna vyzkoušela tyhle pleny

nika031 dnes 10:02

Mému synovi je 14 měsíců, váží 13,5 kg a přebalování je opravdu výzva. Tyto plenkové kalhotky by mám to určitě ulehčily.

bokul včera 21:54

Dobrý den. Synovi je aktuálně 17 měsíců a váží cca 12,5 kg. Kalhoty bych rada vyzkoušela se synem jednak kvůli jejich vlastnostem jako je savost, ale zajímá mne i manipulace. Tedy zda je opravdu tak jednoduché používat u akčních děti kalhotky místo plenek.

paja1998 včera 21:48

3roky, 13,5kg, ráda bych vyzkoušela tyto kalhotkové plenky

Luciekres včera 21:25

Dobrý den syn 2,5 roku a váha 15kg, rada bych vyzkoušela tuto značku, ještě nemáme s touto zkušenost, teda krom vlhčených ubrousku ty známe, ale plenky ne .

Ludmila55 včera 13:59

Vek 18 mesiacov, váha 14 kg... Som babička a rada by som vyskúšala tieto plienky pre moju vnučku

Kristína20 včera 13:52

19mesiacov a 12kg

bogape včera 13:02

Syn bude mít půlroko a váží skoro deset kilo, je to taky obřík. Pořád má plenky číslo 4,ale den co den máme nehodu, plenky nedrží a dle mého mu nesedí, jak tvarem, tak velikosti. Proto bych ráda testovala a pro Jonáška vyzkoušela plenky Linteo, které neznáme, stejně tak jsme ještě nezkouseli ani plenkové kalhotky.

Jituskha včera 8:16

Dobrý den, mám dceru 2,5 let s váhou 13,5kg. S plenkovymi kalhotkami nemáme žádnou zkušenost, proto bychom je rády vyzkoušely. děkuji

Verulí včera 8:02

Mám 18 měsíční dceru, která váží 12kg. Plenky bych ráda vyzkoušela protože poslední dobou máme problém najít plenky které krásně sedí.

Matteo včera 8:01

Môj synček ma 4 mesiace a 5kg rada by som vyskúšala tieto plienky.

Barub včera 6:09

Mám dceru, které je 15 měsíců a váží 11,5kg. Používáme plenkové kalhotky pampers velikost 5, ale určitě rády vyzkoušíme i tyto plenkové kalhotky Linteo.

ClaireDi 06.05.2024

Zdravím, mé dceři je rok a půl a váží 10 kg, určitě rádi vyzkoušíme nové plankonvexní kalhotky, zatím jsme vyzkoušeli pouze pempers, dada a dm plenky ☺️

Fajla 06.05.2024

syn 2 roky, 15kg . moc rádi bychom plenkové kalhotky Linteo vyzkoušeli

Tvojesvetluska 06.05.2024

Dvojčata kluk a holka, 8 měsíců váha 10 a 8.5 kg, ráda vych skupina plenkové kalhotky (do teď používám pleny)

Dragolina 06.05.2024

Vek 3mesiace ,vaha babatiek 6kg a 8 kg, používame pants od 7-15kg nakolko nase baby sú objemnsie,a majú casto nafuknute bruska😊

Kattyswild 06.05.2024

Ahojky ráda bych vyzkoušela tyto pleny pro mou rok a půl starou dceru vážící 11gk zatím jsem dávala dceři jen plenky se zapínáním myslím ze tyto kalhotkách by už byli praktičtější

Mishelluna.k 06.05.2024

Malé je 1,5roku a váží cca 12-13kg takže by to bylo pro ní naprosto ideální a moc rády bysme to vyzkoušely. S linteo baby máme dobré zkušenosti a kalhotkové plenky jsme ještě nezkoušely.

Lenka95 06.05.2024

Mám doma 15 ti měsíční dvojčata a plenkové kalhotky jsou pro mě nejlepším pomocníkem venku , kde nemusím dítě pokládat. Věřím ze by děti otestovaly plenkove kalhotky ze všech směrů.

Mimusik12 06.05.2024

Mala by som zaujem o testovanie plienociek pre mojho 1 synceka



Zdarma produkt k testování!

Přihlaš se do testování!

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat