Ženský orální sex s wow efektem

Chtěli byste se o orálním sexu dozvědět více nebo hledáte praktické tipy, jak si ho ještě více užít? Pak jste na správném místě!

Ať už v rámci předehry nebo jako cílený způsob, jak přivést partnerku k orgasmu: orální sex obohacuje sexuální repertoár. Aby byl ale orál ryze příjemný, musíte ovládat správnou techniku ​​a především znát tělo partnera. Byla by škoda kazit ústní uspokojení nepříjemnými nebo bolestivými chybami.

Takže tady je malé osvěžení orálního sexu na ženských zónách potěšení a nejlepších metodách, jak udržet ženu v sedmém nebi:

Orální sex znamená dávat a brát

Ideální je, když si to oba užívají a vzájemně se hýčkají a oplácejí. Pokud je program rozmazlování pouze jednostranný, dříve či později se dostaví frustrace.

Pokud se vám nelíbí orální stimulace, můžete místo toho požádat svého partnera o erotickou masáž, prstování nebo cokoliv jiného. Vyvážené dávání a přijímání v sexualitě neznamená, že podobné musí být vždy odměňováno podobným. Hlavní je, že si oba přijdou na své.

Ženské zóny potěšení

Během lízání jsou vnější ženské pohlavní orgány, tj. klitoris, stydké pysky nebo poševní vchod, stimulovány jazykem, rty nebo zuby. Čistý požitek! Ženské tělo má také několik dalších erotogenních zón, které mohou způsobit nesmírné pocity rozkoše. Zde jsou nejdůležitější místa:

Vnitřní strana stehen

Lízání, hlazení a okusování vnitřní strany stehen a následné propracování se k ženskému pohlaví – to vytváří velké napětí a vzrušení.

Klitoris

Je to ideální cílová zóna pro všechny druhy stimulace. Citlivost se u jednotlivých žen liší: některé mají rády silný tlak, jiné jemné hlazení a další preferují nepřímé laskání kolem klitorisu.

Stydké pysky

Tvoří jakousi nálevku u vchodu do pochvy a obsahují erektilní tkáň, která se zvětšuje při sexuálním vzrušení. Stejně jako klitoris a pochva patří mezi primární pohlavní orgány žen. Přesto jsou až příliš často opomíjeny.

Poševní vchod

Ústa mohou hýčkat i otvor pochvy, tedy poševní vchod. A jazyk může zaklouznout i pár centimetrů do pochvy. Nejvíce erotogenní zóny pochvy se nacházejí přímo ve vstupním prostoru.

Perineální oblast

Leží mezi vchodem do pochvy a řitním otvorem. I když je pro některé ženy extrémně erotogenní, na tuto zónu se při rozmazlovacím programu bohužel často zapomíná. Takže to stojí za vyzkoušení!

Orální sex a hygiena

Vzhledem k tomu, že se při orálním sexu velmi sblížíte, je prostě otázkou zdvořilosti cítit se čistě. To se ale nemusí zvrhnout v přehnanou hygienu. Není vhodné používat agresivní mýdla a mycí vody, protože postižená místa těla jsou obzvláště citlivá! Vyhněte se také intimním deodorantům. Většinou pomůže jen krátká sprcha a vše je v pořádku.

Váš vlastní tělesný pach a chuť jsou pro vašeho partnera obvykle velmi vzrušující. Výrazně více než jakýkoli umělý deodorant nebo parfém. A pokud se bojíte, že mu nebudete vonět ani chutnat, můžete začít společnou sprchou.

Zdroj: názory autor







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden přináší do vašeho milostného života novou energii. Pokud jste ve vztahu, může to být ideální čas pro prohloubení vzájemné komunikace a plánování společné budoucnosti. Nezadaní Berani by měli být otevřeni nov&y... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat