Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Medicus 13.09.2024

Vážená redakce, k ilustraci Vašich článků používáte foto partnerů tak neskutečně krásných a dokonalých, že jejic krása (mužů i žen) je přímo nadpozemská. Nenapadlo Vás nikdy. že kvůli vyváženosti byste mohli uveřejnit i foto Gayů? Nemusí být zrovna při vykonávání intimního styku, ale můžou být v erotické situaci stejně jako dosavadní hetero partneři.

Avatar
Medicus 07.09.2024

Nezapomínejte na dráždění řitního otvoru špičkou jazyka.

Avatar
Dennis 07.09.2024

Ty volééé. Na tohle by si měl každej přijít sám ne? Pokus a omyl bylo to, co mne učilo. Dneska vím spoustu detailů. Třeba to, že stačí zajet rukou do kalhotek. Netlačit a masírovat. Jako včela. Prostě kolem. Poslouchat dech partnerky je ten návod kurva drát. Jakmile ho přeruší, tak si šáhl vedle blbečku, Hledej alternativu. Pokud se ti omotá kolem ramen, tak nepolevovat a mastit, dokud tě nebolí ruka. Kolikrát jsem takhle způsibil šílenství. Sám jsem z toho neměl nic, jen bolest. Ale ty vzpomínky, kdy jsem šel 4km domů a sám neudělán, jsem cítil každou bolest při tření trenek o můj šourek. Nehorázná bolest vykoupená tím malým rybníčken tam DOLE. Vnímat protějšek je víc, jak orgasmus.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat