Letní sex ve vodě má svoje zádrhely

Jestli vás uprostřed opalování přepadla silná chuť na sex ve vodě, mějte na paměti, že až se po něm vylodíte zpátky na břeh, můžete mít zaděláno na bolestivé vaginální poranění, kvasinkové i močové infekce nebo těhotenství.

Slunce svítí, teplota stoupá a všude panuje uvolněná letní atmosféra. Láká vás vodní sex, který jste ještě nikdy nezkusili? Jako zpestření milostného stereotypu to může být fajn, ale připravte se na možné zádrhely.

Zlato, jedeme se koupat!

Bazén, vířivka, jezero, řeka, moře nebo oceán? Samozřejmě, všude tady mít erotiku můžete. Ale ještě to neznamená, že je to ten nejlepší nápad. Realita se totiž od zamilovaných filmů, kde si milenci ve vlnkách vášnivě užívají, dost liší. Prvním dost zásadním problémem je samotná voda. Ta může obsahovat bakterie a škodlivé mikroorganismy, které zvyšují riziko infekcí, a to močových cest, dále pak kvasinkových a ve finále i těch sexuálně přenosných. Dalším kamenem úrazu je zoufalý nedostatek potřebného mazání.

Nemažeš? Nejedeš

Když je „tam dole“ sucho, nemůže být o pohodlí ani intimním potěšení vůbec řeč. Vaginální suchost vede k nadměrnému tření a tím i bolestivému styku, nemluvě o větší pravděpodobnosti poranění. Vy jste sice obklopení hektolitry H20, ale v citlivých partiích to může být jako na Sahaře. Jaký paradox! Voda, zejména chlorovaná v bazénech, ovšem i ta slaná mořská, vyplavuje přirozené oleje a zvlhčující látky, čímž se vysušují sliznice – všechny. To přesně je důvod, proč mít při těchto laškovných radovánkách po ruce lubrikant.

Jejda, támhle plave kondom!

Jestli může kondom sklouznout přímo v „tom nejlepším“? Tak to si pište. A pravděpodobnost je dost vysoká. Souvisí s tím zmíněná snížená lubrikace pochvy, tak pozor na neplánovaná překvapení, která se mohou osobně dostavit za nějakých devět měsíců.

Zdroj: www.tryquinn.com/blog/water-sex






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Snídaně z lásky

20min
(38 hlasů)

Krupicová kaše

20min
(1 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

25min
(21 hlasů)

Dušené houby na toastu

40min
(25 hlasů)
Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro Berany obdobím sebeobjevování a posílení osobních vztahů. Vaše energie bude na vrcholu a k tomu přispěje i pozitivní vliv Marsu, který vás povede k rozhodným a efektivním činům.V oblasti lásky se můžete těšit na pozitivn&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat