Komentáře k článku

Avatar
Avatar
jana 16.07.2024

Chudáčku holka. Ty tvé problémy ti fakt nezávidím. Ale je sympatické, že se o tom dokážeš rozepsat a rozebrat ze všech stran. Jsou i takové, co by manželovi, nebo některému z milenců sebraly revolver, postřílely je a nakonec picly i sebe.

Avatar
Jana Tichá jana 16.07.2024

Dík za projevení lítosti,ale nemějte péči. Píšu to proto, že jsem přesvědčena, že do "seriozního zpravodaje"žádný druh ohavných obrázků dehonestujících převážně ženy, a podněcujících přiblblé a sprosté diskuze -nepatří. Nemyslím si, že je vhodné,aby mezi diskuze o atentátu na kohokoliv, nebo různé složité problémy lidí, a další a další, byly vkládány perverzní obrázky a texty. Po pravdě, nedovedu si vysvětlit, proč k tomu redakce PL přistupuje, když si koupím např.denní tisk, neočekávám, že tam budou zakomponovány prasárny. A fakt žasnu, že i ženy dokážou poklesnout k tak pitomým a perverzním diskuzím....! Kde je slušnost, vkus a takt? A ty blbosti o "postřílení milenců a picnutí sebe"... no comment.

Avatar
Honza 15.07.2024

Poslechněte, Jano, vám vůbec nejde o nějaké prasečinky, vy jste bohužel frigidní a jakákoliv diskuze o sexu vás nejen nevzrušuje, ale naopak odpuzuje. Je to škoda, sex i trochou vulgarit je prima, opravdu. Kdybyste to někdy vyzkoušela, dala byste mně za pravdu.

Avatar
Jana Tichá Honza 16.07.2024

Ale Jeníku, o moji způsobilost k sexu se nemusíte starat. Ano, trocha vulgarit jistě neškodí, ale pitomé prasečiny svědčící o IQ houpacího koně pisatele a perverzní žvásty - jsou "vulgarita"? Jak to máte se svými dětmi? Žvanil byste takové sračky například na domácí oslavě? Tak kde? Aha chápu.Aby ze sebe člověk vyzvracel přetlak hormonů, potřebuje podobné diskuze. Doufám, že jsem se trefila.

Avatar
Medicus 14.07.2024

Janičko, tady jsme na stránkách "Sex a zdraví" !

Avatar
Jana Tichá Medicus 16.07.2024

Dik za poučení pane přezdívko ( nebo jste ona?) Dnes se v tom člověk pomalu nevyzná. V jakém oboru fungujete jako "medicus?" Jestliže má jít o sex a zdraví, je to jistě chvályhodné, ale nepletla bych to mezi politické úvahy a názory, to obecně patří do jiných rubrik. Tady jde o upoutávání pozornosti a zvyšování čtenosti ( vemte si jaké účelové sračky vypuzuje na internet Seznam -viz Novinky.cz ... a další - aby zvýšily zájem, a utrýznění psi pak dobře prodávají podprsenky atd. Je to všechno ubohé, i když perverzi neprodukují) A PL mne velice zklamaly pitomými, ubohými, hnusnými obrázky a texty, se sexem a zdravím to má velice málo společného. Mějte se úžasně.

Avatar
Josef 14.07.2024

Jako hlavní problém je to, že ženy neprožívají jako vyvrcholení orgazmus ten je mužský ale extázi to je správné pojmenování ženského vyvrcholení.

Avatar
jana Josef 16.07.2024

On ten problém není ve správném pojmenování, Josef. Když má při tom ženská tolik problémů jako autorka, tak je vyvrcholení úplně nemožné.

Avatar
Alenka 13.07.2024

Když sousedka ryčí jako jelen, tak věřím tomu, že jí to udělal.

Avatar
Jana Tichá Alenka 16.07.2024

Tak pitomý názor od ženy??? Nasloucháte sousedům s hrnečkem na zdi? Proč sousedka ryčí jako jelen - co jí udělal? Modřinu pod oko? Nejspíš jo. A jak ryčíte vy? Svěřte se se svými intimními zvuky.

Avatar
Medicus 12.07.2024

Brutálně vycucat Poštěvák až do úplného vyčerpání. A je po problémech.

Avatar
Jana Tichá Medicus 13.07.2024

No samozřejmě obvyklé diskuzní prase úchylných článků, jimiž Parlamentní Listy získávají svoji obvyklou perverzní smečku. Kdo vám brutálně cucá "poštěvák" a vyčerpal jste se mentálně tímhle perverzním písemným projevem - nebo vaše problémy přetrvávají? Zřejmě ta perverze byla slabá - přidáte?

Avatar
pepa 10.07.2024

organismus, co to je, neznám, milenka jen ječí a budí sousedy za zdí a ti nám mlátí u hlav do zdi, jak pominutí, místo, aby se přidali, jak radí sexuoložka na bilbordu za už neexistující ODS, ach jo

Avatar
Jana Tichá pepa 16.07.2024

Moje odpověď na tento verbální humus zmizela- proč??? K těmto obrázkům a žvástům se mohou psát do "diskuze" perverzní a úchylné vidiny každého z ubožáků, které to nutí reagovat. Co lze asi tak napsat na takovou hovadinu jako je ječení milenek a bušení do zdi .... ach bože - ty to vidíš!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat