Typické ženské problémy s orgasmem

Zdá se, že muži to mají snazší, když dojde na velké „Ohhh“. Bohužel, my ženy, když dojde na orgasmus, často ostrouháme. Podle nás dost nespravedlivé.

Není třeba chápat, že tolik žen má problémy s dosažením orgasmu, zatímco pro muže se to zdá být celkem snadná záležitost. Muži mají problémy s erekcí a musí se neustále starat o svou stabilitu. Ale stejně je nepříjemné, že ženské orgasmy jsou často tak citlivá věc – a tak vzácná. Zde jsou klasické problémy, které mohou ženy zažít na cestě k orgasmu, ve který doufají:

Ano, ano, ano... vůbec ne...

Všechno je dokonalé. Máte pocit, že jste na cílové čáře, může to být jen otázka vteřin, než vybuchnete a zažijete orgasmus svého života... a pak vaše tělo zahodí klíče. Jednou příliš mnoho nebo příliš málo, příliš tvrdé, příliš měkké – nevíte. V každém případě z cílové rovinky nic nezbyde a z orgasmu taky ne.

Prosím, zůstaň takhle!

Muž dělá všechno správně a vy se opět vidíte na domácím úseku do velkého O – jediná škoda je, že si váš partner najednou myslí, že musí změnit strategii (jinak by to mohlo být monotónní) a ignoruje bod G, který právě trefil dokonale. To je ten okamžik, kdy chceš zakřičet "Ach ne!" a kousnout ho vzteky do paže.

Příliš mnoho mluvení

Někdy je to prostě kouzelné. Muž dělá vše pro to, aby se vám to líbilo a bavilo vás to. A protože se strašně snaží, neustále vás otravuje otázkami: "Je to dobré?". Sex ale není místo k diktování návodu k použití ženského těla.

„Superman“ v posteli

Mnoho mužů si myslí, že vědí, jak ženy fungují, a podle toho dodržuji svůj standardizovaný program superman. Je tam hlazení, olizování a milování, jako by žádný zítřek nebyl. Je jen škoda, že s takovou přemírou stimulačních technik jste vlastně dávno mimo hru, protože sexy je jaksi něco jiného. Někdy by méně bylo více...

Egoman v posteli

Někdy máte v posteli příklad egomana. To je typ muže, který při sexu myslí jen na sebe – s jediným cílem: užít si za své peníze. To znamená: Bez varování si s tebou začne hrát, předehra: žádná. Stimuluje vás k nule a hotový je za deset vteřin. Hotovo. Sbohem. Tak díky.

Vyndala jsem pračku?

Pokud jsme momentálně v režimu programu “To Do” a myslíme na špinavé prádlo, stres v práci a nákupy, které je potřeba ještě vyřídit, tak nějak vypnout opravdu nejde. Škoda, že v tomto případě neexistuje únikové tlačítko. Když přemýšlíme, většinou k orgasmu nedojde. Bohužel tomu tak je.

Řekni to, ty děvko!

Jak se dá snížit vzrušení z 1 000 na nulu? Tím, že vás najednou ​​nazve děvkou. Možná se v nějakém sexuálním průvodci dočetl, že je to neuvěřitelně sexy – u nás bohužel vůbec ne.

Špatné míry

Všechno to vypadalo jako mega akce. Jako bychom dostali ten nejlepší orgasmus všech dob a pak se stane toto: Oh, ach, sténání – a je to. Mini orgasmus, který si vlastně nezaslouží název orgasmus. Podlost, ale bohužel často hořká realita.

Vzduch v žaludku

Ve skutečnosti není nic nevhodnějšího než vzduch v žaludku, když máte sex. „No tak, nebude to tak zlé“ od vašeho partnera také nepomůže. Nemůžete se uvolnit, protože každý pohyb bolí a máte neustále strach, že by vám mohl uniknout hluk. A jeho nepochopení to nezlepšuje.

Dobrý den, svaly!

Kdykoli jsou věci v nejlepším, přichází: svalové křeče. A kvůli bolesti se musíte zastavit právě tady a teď. Ignorovat to a pokračovat statečně? Snáze se řekne, než udělá…

Multitasking

S námi ženami a multitaskingem by to mohlo fungovat opravdu dobře, ale když vás tak úžasně rozmazlují, nemůžete to samé udělat s ním. Zároveň nefunguje. Pokud jste žena, která má problémy s dosažením orgasmu, musíte se co nejvíce soustředit na jednu věc. Hloupé, ale pravdivé.

Divoké pokusy

Kdo mu k čertu řekl, že by bylo vzrušující, kdyby divoce pohyboval penisem nahoru a dolů mezi našimi prsy a pak nám silou vrazil dva prsty do řitního otvoru, jako bychom byli otelená kráva? Jsme jistě otevřeni experimentům, ale pokud své experimenty dělá sám, aniž by nám dal sebemenší vstupní informace a věděl, zda se nám to také líbí, pak jsme mimo záběr. A opět žádný orgasmus.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro vás a vaše blízké založený na otevřené komunikaci a emocích. Pokud máte v plánu promluvit si o něčem důležitém se svým partnerem nebo rodinou, nyní je ta správná doba. Berani, kteří jsou nezadaní, mohou oček... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:22
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat