Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Freeman 05.07.2024

Nejlepší je anální fisting (pokud má žena menší ruce, zvládne to každý větší chlap) a anální elektrokolíky ✌🏻😎

Avatar
Takyrád Freeman 05.07.2024

To je taková sladká agónie, když se při tom uděláš, že se tomu nic nevyrovná a řveš úplně nahlas. Zvlášť když žena uvnitř pohybuje prstíčky a rukou otáčí. Velmi dlouhý orgasmus, srovnatelný s tím u ženy 😈 A elektřina - to je úplně neskutečný - jako jeden dlouhý orgasmus! A pokud se ještě vloží elektrosonda do penisu a druhá do análu k prostatě, to je pak naprosto šílený ty pocity 🤭

Avatar
Medicus 05.07.2024

Proč se tady oznamuje "Celkem 0 komentářů" když byl komentář vložen ?

Avatar
Medicus 05.07.2024

V nejdražších erotických klubech se nabízí "Kaviár". To jste zapomněli, je to neznalost nebo zbabělost zmínit nejtvrdší sex ? Co to je? Partnerka nebo partner se posadí do podřepu nad zájmovou osobu, vyprázdní obsah útrob přímo do chřtánu a partner hltavě polyká.

Avatar
Freeman Medicus 05.07.2024

Ale fuj... 🤮

Avatar
Alena Medicus 05.07.2024

Tak to je pro fajnšmekry.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat