Sexuální praktiky jen pro otrlé páry

Co nejbláznivějšího jste v posteli vyzkoušeli? Odpůrci stereotypní nudy a příznivci peprnějších erotických radostí preferují pissing, rimming a fotjob.

Žebříček nejoblíbenějších sexuálních poloh se dlouhodobě drží bez větších změn. Prvnímu místu kraluje klasický misionář následovaný ženou nahoře. Seznam pokračuje pozicemi „zezadu“, ikonickou šedesátdevítkou a takzvanou lžičkou, při které milenci leží na boku (1). Vedle těchto tradičních pozic existuje i řada jiných libůstek, které uspokojují i poněkud „náročnější“ jedince. Troufli byste si na ně?

Pissing

Pissing, zlatá sprcha, zlatý déšť nebo urofilie. Všechny tyto názvy označují praktiku zahrnující moč, která je pro 4 procenta mužů a 3,5 procenta žen běžným fetišem (2). Toho, kdo jí přišel chuť, vzrušuje kromě samotného močení i pouhý pohled na tento proces doprovázený čicháním typického aroma vylučované tekutiny. Roli zde sehrává hlavně pocit moci, tedy jasné stanovení dominantní a submisivní role. Za silné afrodiziakum se rovněž považuje odhalení něčeho tak soukromého a intimního, jako je právě tento způsob vyprazdňování.

Footjob

Ušní lalůčky, rty, krk nebo bradavky bývají jakožto erotogenní zóny dobře známé (3). Ovšem pozor, i taková chodidla jsou vlastně jedním velkým nervovým zakončením. Obsahují tlakové body propojené s různými částmi těla, což zásadně ovlivňuje i jejich vzrušení. Plosky nohou proto mohou fungovat jako dálkový ovladač vášně, s čímž footjob úzce souvisí – partnerka svého milého přivádí k orgasmu pomocí chodidel, což si dle zásad reflexologie užívá i ona sama (4).

Rimming

Že jste tenhle pojem ještě neslyšeli? Nepředstavuje nic světoborného, odkazuje na dráždění řitního otvoru, a to jazykem, rukou i erotickými pomůckami. Tak teď už jistě dokážete představit, o čem je řeč. Jedná se o spojení análního sexu s tím orálním, při němž ústy můžete zabrousit i tam, kam slunce opravdu nedohlédne. Jaké to je, to moc dobře ví 25 procent příslušníků silnějšího pohlaví a 10 procent příslušnic toho slabšího (5). Ti všichni se takto baví pravidelně.

Zdroje: (1) www.statista.com/statistics/1269452/hungary-women-s-favorite-sexual-positions/, (2) www.abc.net.au/triplej/programs/the-sunday-hook-up/watersports-and-golden-showers-why-some-people-are-into-pee/13645872, (3) www.medicalnewstoday.com/articles/ear-orgasm, (4) www.en.wikipedia.org/wiki/Footjob, (5)www.mdpi.com/1660-4601/18/23/12668

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden Berani zažijí období plné energie a dynamiky. Hvězdy jsou vám nakloněny, což vám dodá extra dávku sebevědomí a vášně. Buďte připraveni na nové výzvy a příležitosti, které se objeví na vaší cestě.Vaše pr... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat