Komentáře k článku

Burroughs 23.06.2024

No, kromě toho volání se mi všechny popsané trapasy přihodily. A vždycky to byla ve finále legrace. Asi už jsem holt zkušenější 😄

Pravda 2 Burroughs 24.06.2024

Jj, zkušenostma se člověk učí. Třeba nablít někomu do huby zase ze zpětného pohledu není tak strašný... S partnerkou jsme se tomu zasmáli a pak mi...

Jana Tichá Burroughs 01.07.2024

Úžasný! Tak jsme se dozvěděli o vašich důvěrných "trapasech" a hned je nám lépe. A je ještě něco, čemu se se svojí - určitě úchvatnou -partnerkou šklebíte? Svěřte se tady, to bude žůžo! Tak nevím, jestli lidi lezou na PL kvůli čtení o politice, nebo kvůli čtení pro úchyly?

Medicus 24.06.2024

Bohatí a úspěšní muži při souloži prdí a jejich partnerky to vzrušuje.

Pravda Medicus 24.06.2024

Jj, je to pravda! Partnerka je úplně závislá!!!

Jana Tichá 26.06.2024

Hnus k pozvracení! To má být zábava? Obrázek jak ženská vyplašeně čumí komusi mezi nohy a k tomu ty přiblblé žvásty.Asi se na tom nějaký úchyl ukájí -proč by to jinak Parlamentní listy vsouvaly mezi diskuze?Proč se neukazuje třeba rybník, stromy, a nějaká zvířátka? Je to pořád dokola, ukázky orgazmu, poučení o klitorisu, jen ženy - ženy - ženy. To už je úchylná diagnoza. A ty diskuze!!!.."nablít někomu do huby.....prdí při souloži".... Hledáte články o politice, nebo prasečiny???

Medicus Jana Tichá 27.06.2024

Protože jsme na stránkách "Sex a vztahy" !

Don Chuan 28.06.2024

...je třeba trénovat a zdokonalovat se...

viktorie kallstromová 28.06.2024

nejtrapnější je, když mu zvadne

Jana Tichá viktorie kallstromová 01.07.2024

Samozřejmě "vážená dámo" - máte potřebu se někde veřejně vyzvracet se svých zážitků? Víte jak jste - jako žena - trapná vy? Žádnej "zvadlej" na vaši trapnost nemá. Máte děti? Taky před nimi blebtáte takové prasárny? Skvělé! To bude generace!

Nehoda při intimitě 28.06.2024

Náš známý vyprávěl ve společnosti, samozřejmě diskrétně a anonymně, co se mu přihodilo když byl na návštěvě u starší, ale ještě atraktivní dámy. Když mu dáma kouřila úd a on cítil že se blíží vyvrcholení, tak se více pohyboval a náhle pocítil, že něco není v pořádku. Tak se podíval a úd byl venku a na údu zakousnutý umělý chrup. Tak u něho došlo k fenoménu, který se odborně nazývá "deerotizace".

Jana Tichá Nehoda při intimitě 01.07.2024

Naprosto úžasné! Máte potřebu psát veřejně takové prasárny? .."dáma kouřila úd..." - nejspíš budete fenomén, kterému dělá potěšení na veřejnosti se obnažovat a vystrkovat svůj "úd" - nebo jste praštěná stará bába? Ze současných "lidí" je mi na blití.

Helenka 30.06.2024

Tento článek splnil základní očekávání - netřeba ho číst celý a diskuze nezklamaly.

MartinT 01.07.2024

@Jana Tichá - co se vám stalo, dostala jste padáka nebo co, že se musíte po každém vozit? Jsstli vás sex a věci okolo iritují, tak nechoďte na tyhle stránky. Ale třeba na "Štrykování pro důchodkyně" nebo "Jaké bačkory jsou nejlepší k Ulici".

Jana Tichá MartinT včera 14:17

Nemějte péči mládenče. Myslím že úchylům by mělo stačit porno které je všude možně včetně čumdomobilu, a že není třeba vnucovat úchylné články (ještě k tomu to píše žena!!!) na PL.Myslela jsem, že PL je seriozní čtení, zprávy apod. a ne pohlavní informace. Nevidím tady žádnou varovnou hvězdičku,a vše mohou číst i děti -i naši starší spoluobčané. Hlavně že byla zakázána celá řada webů - proč? Názory ne, prasárny ano? To je to, co mně docela vadí. V tomhle praštěném, zvrhlém a humusoidním světě hledám serioznost - PL to nejsou, a vy už vůbec ne. Tak si štrykujte mladíku s obsahem svého poklopce, a nikomu nenadávejte do důchodců. Dík.

MartinT dnes 12:03

@Jana Tichá - 1) Ve svých 69 letech nejsem skutečně mládenec, dcerko. 2) Tento článek nevyšel na PL, je tam na něj jen odkaz, jestli jste schopna pochopit ten rozdíl. 3) Nemyslím, že ani starším spoluobčanům ten odkaz vadí - na rozdíl od vás, která má zřejmě za sebou nějaké sexuální trauma. Pokud to vadí vám, tak na to neklikejte. Nebudete se pak muset ukájet předváděním své počestnosti. 4) PL není web, který by navštěvovaly děti, snad jen okrajově. A ty děti se mohou dostat k pornu, různým textům atd. které vy považujete za závadové velmi snadno na jiných veřejně přístupných webech. 5) Takže doporučuji sklidnit hormony, omývat se vlažnou vodou a neprudit ostatní, kteří vám nic neudělali a kterým, konec konců, můžete být i se svým prudérním kdákáním ukradená.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat