Sexuální trapasy bez legrace

Nehody prostě k životu patří – a to i při sexu. V lepším případě vedou jen k záchvatu smíchu a postelové radovánky pak vesele pokračují. Existují však i sexuální trapasy, po kterých se vám nechce ani smát, natož pokračovat. Které sexuální trapasy vyvolají v lepším případě velké rozpaky?

Kdo tvrdí, že se mu žádný trapas v posteli ještě nestal, buď lže, nebo nenasbíral dostatek zkušeností. Všichni je známe! Většina z nich spustí lavinu smíchu – buď hned nebo záhy po akci. Jenže mohou nastat i takové trapasy, které jsou už jen trapné. Abyste se nemuseli budit studem, pokuste se vyvarovat následujících:

Zvuk a smrad

Zní to odporně a opravdu to není vtipné: Když mu při sexu něco unikne s hlukem a především silným zápachem. Pokračování milostné hry? Potom už to opravdu není tak jednoduché!

Nedokončená 69

Ano, může to být ještě horší! Každý, kdo o pozici 69 něco ví, tuší. Znechucení na maximum za tři, dva, jedna…

Přímo na zem

Jste uprostřed žhavého sexu, když ten poslední pohyb byl už moc. A najednou sprchový závěs nevydrží nápor a nejen on, ale i jeden z páru končí na podlaze. Tady naštěstí stačí se posbírat, vztyčit hlavu a pokračovat. Nejlépe ale někde v bezpečí.

Nachytáni policií

Bez ohledu na to, zda to byl dlouho vytoužený sen o žhavém čísle v autě, které se nakonec splní, nebo zda dva lidé prostě spontánně pocítí touhu: Pokud vás z tohoto snu probudí policisté, kteří klepou na okno, to je prostě trapné.

Dokud nepřijde soused

Jasně, taková stará kovová postel má spoustu retro kouzla. Bohužel při sexu dokáže ale vydávat nepříjemné zvuky. A pokud to nestačí k tomu, aby vaše nedočkavá touha trochu vychladla, pak to udělají sousedé. Když zazvoní, protože jsou úplně vynervovaní, že rušíte noční klid, zábava končí.

Sex na zavolání

Když se dva lidé válejí po prostěradlech, může se stát, že smartphone překáží. Je hloupé, když se dotknete ledově studené věci holou kůží a dostanete šok. Ještě hloupější je, když bez tušení zavoláte tchyni, která si pak vyslechne kolo nechtěného volného sexu.

Bez pardonu

Vášnivý polibek po romantickém jídle... A najednou vyjde najevo něco, co by bylo lepší nechat schované. Jíst o něco méně by mohlo být lepší.

Trable s kondomem

Je dost nepříjemné, když kondom praskne nebo se roztrhne. A je opravdu trapné, když během sexu sklouzne a zmizí tak hluboko v partnerce, že potřebujete opravdu hodně citlivosti, abyste to zase dostali ven...

Co to tady děláte?

Noční můra všech rodičů – když děti najednou otevřou dveře ložnice a přistihnou své rodiče při sexu. Ještě horší ale je, pokud si vy jako rodič všimnete, že dítě pravděpodobně už nějakou chvíli zmateně stojí ve dveřích…

Zdroj: názory autora






Celkem 9 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Milí Berani, tento týden vás čeká spousta vzrušujících událostí a příležitostí k osobnímu růstu. V oblasti práce a kariéry bude tento týden velmi produktivní. Budete mít možnost navázat nové kontakty a projevovat s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat