Komentáře k článku

Helenka včera 9:57

Tento článek splnil základní očekávání - netřeba ho číst celý a diskuze nezklamaly.

Nehoda při intimitě 28.06.2024

Náš známý vyprávěl ve společnosti, samozřejmě diskrétně a anonymně, co se mu přihodilo když byl na návštěvě u starší, ale ještě atraktivní dámy. Když mu dáma kouřila úd a on cítil že se blíží vyvrcholení, tak se více pohyboval a náhle pocítil, že něco není v pořádku. Tak se podíval a úd byl venku a na údu zakousnutý umělý chrup. Tak u něho došlo k fenoménu, který se odborně nazývá "deerotizace".

Jana Tichá Nehoda při intimitě dnes 16:31

Naprosto úžasné! Máte potřebu psát veřejně takové prasárny? .."dáma kouřila úd..." - nejspíš budete fenomén, kterému dělá potěšení na veřejnosti se obnažovat a vystrkovat svůj "úd" - nebo jste praštěná stará bába? Ze současných "lidí" je mi na blití.

viktorie kallstromová 28.06.2024

nejtrapnější je, když mu zvadne

Jana Tichá viktorie kallstromová dnes 16:34

Samozřejmě "vážená dámo" - máte potřebu se někde veřejně vyzvracet se svých zážitků? Víte jak jste - jako žena - trapná vy? Žádnej "zvadlej" na vaši trapnost nemá. Máte děti? Taky před nimi blebtáte takové prasárny? Skvělé! To bude generace!

Don Chuan 28.06.2024

...je třeba trénovat a zdokonalovat se...

Jana Tichá 26.06.2024

Hnus k pozvracení! To má být zábava? Obrázek jak ženská vyplašeně čumí komusi mezi nohy a k tomu ty přiblblé žvásty.Asi se na tom nějaký úchyl ukájí -proč by to jinak Parlamentní listy vsouvaly mezi diskuze?Proč se neukazuje třeba rybník, stromy, a nějaká zvířátka? Je to pořád dokola, ukázky orgazmu, poučení o klitorisu, jen ženy - ženy - ženy. To už je úchylná diagnoza. A ty diskuze!!!.."nablít někomu do huby.....prdí při souloži".... Hledáte články o politice, nebo prasečiny???

Medicus Jana Tichá 27.06.2024

Protože jsme na stránkách "Sex a vztahy" !

Medicus 24.06.2024

Bohatí a úspěšní muži při souloži prdí a jejich partnerky to vzrušuje.

Pravda Medicus 24.06.2024

Jj, je to pravda! Partnerka je úplně závislá!!!

Burroughs 23.06.2024

No, kromě toho volání se mi všechny popsané trapasy přihodily. A vždycky to byla ve finále legrace. Asi už jsem holt zkušenější 😄

Pravda 2 Burroughs 24.06.2024

Jj, zkušenostma se člověk učí. Třeba nablít někomu do huby zase ze zpětného pohledu není tak strašný... S partnerkou jsme se tomu zasmáli a pak mi...

Jana Tichá Burroughs dnes 16:38

Úžasný! Tak jsme se dozvěděli o vašich důvěrných "trapasech" a hned je nám lépe. A je ještě něco, čemu se se svojí - určitě úchvatnou -partnerkou šklebíte? Svěřte se tady, to bude žůžo! Tak nevím, jestli lidi lezou na PL kvůli čtení o politice, nebo kvůli čtení pro úchyly?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat