Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Pavel Trávník 18.06.2024

Je to zajímavé. Rozhodně to bude lepší než teploměr. Ten totiž ukazuje, že ovulace už proběhla před více než 24 hodinami, vyvinulo se žluté tělísko a pravděpodobnost, že vajíčko bude schopné oplození je už minimální. Optimální čas k oplozujícímu styku je před ovulací, spermie mají schopnost oplození 2-3 dny a vajíčko cca 24 hodin.

Avatar
Dan 19.06.2024

Je to na pytel pane stavitel když je pták v píči tak to jen fičí

Avatar
Muži ucítí i jaro 19.06.2024

PŘICHÁZÍ JARO a krásní mužové rozkvétají jak záhon růží.Veřejné záchodky jsou přeplněné a stále obsazené,láska muže k muži je nejmocnější čarodějka.

Avatar
Medicus 19.06.2024

Používejte lubrikant !

Avatar
Sláva Véé 19.06.2024

Příroda je mocná. A v tomto má i mocného pomocníka - bobra. A je to jeho hlavní funkce. Chloupky bobra nejsou dlouhé ani silné (relativně). Ale protože jich je mnoho, je celková plocha jejich povrchu veliká. A ten je nejdůležitější pro odpařování potu (nejenom) s obsahem oněch "vonných" látek. Je to podobné jako nakapat pár kapek nějakého parfému do sklenice vody. Když to tak necháte, někdo to ani nezaregistruje. Ale když to nalejete na celou plochu stolu, někteří odejdou pryč, protože se tam nedá vydržet, jak to je intenzivní. Takže která chcete mít úrodnou zahrádku, nechte narůst bobra. Až se semínko v brázdě ujme, bobr splnil svoji úlohu a můžete se s ním zase rozloučit. Ať tak či tak, přeji všem, aby se vytouženého potomka dočkali. .

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat