Cesty domů (1) - Zůstávám

Rudolf Bernát a Petr Kosík, dva vážení lékaři z městečka Hradiště, místo aby se těšili na důchod, živí v sobě spor starý více než třicet let. Co je jeho příčinou a proč jejich letitá nenávist dopadá na jejich rodiny? A co se stane, když se oba rozhádaní doktoři neusmíří? Rozkryjte další střípky z osudů dvou znesvářených rodin ve druhé epizodě nového původního seriálu Cesty domů už v pondělí 20. září ve 20.00 Primě.

I další díl začne dramaticky. Soňa Mašková má noční můry. Stále se jí vrací okamžik, kdy ji postřelili. Tentokrát ji ale probudí ještě něco jiného. Stačila chvilka a propásla by zásadní okamžik, který by nejspíš vyřešil její dilema mezi dvěma muži. A možná by někomu udělal radost. Co se stane v noci v Bernátovic vile a jakou roli v tom sehraje její manžel Honza?

Atmosféra ve vile houstne. Soňa by se raději vrátila do práce a opět dýchala pach nemocniční dezinfekce. Ještě že má Romana Hamzíka. Jenže tomu Honzova hra na rodinku začíná lézt na nervy a ztrácí trpělivost. Pro koho se Soňa rozhodne? S manželem má dva krásné syny, ale Roman ji miluje už od čtrnácti let…

Rudolf Bernát má zlost nejen na Petra Kosíka, ale i na své děti. Po návratu Soni se mu do domu nastěhoval i nenáviděný zeť Honza – a on ho musí trpět nejen ve své dílně, ale dokonce i u společné večeře! A jediný syn Ríša se v nemocnici opět vyznamenal. Jeho laskavý přístup k pacientům je žádoucí, ale k zásadním rozhodnutím volat otce?! Budoucí primář si přece musí věřit a musí umět vést oddělení pevnou rukou! Komu půjde o život a proč Ríšu Bernáta práce v nemocnici víc děsí, než těší?

Petr Kosík dospěje k děsivému poznání. Zatímco on s Bernátem se hádají, zda společně povedou ordinaci po Zině Bernátové, mezitím v ní vládne zdravotní sestra – Kači Průchová, která byla pravou rukou staré paní. A ordinuje pacientům větrové bonbony! Do vypršení podmínky stanovené v závěti už zbývá jen málo času. Petr Kosík je ochotný udělat první krok, ale jeho sok o tom nechce ani slyšet. Spolu v jedné ordinaci? To nehrozí ani náhodou! Čeho se bojí víc – připomínky minulosti, nebo výčitek svědomí?

Nenechte si ujít další díl seriálu Cesty domů - Zůstávám už v pondělí 20. září ve 20.00 na Primě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro vás a vaše blízké založený na otevřené komunikaci a emocích. Pokud máte v plánu promluvit si o něčem důležitém se svým partnerem nebo rodinou, nyní je ta správná doba. Berani, kteří jsou nezadaní, mohou oček... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 30.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat