Cesty domů (32) – To jsem nevěděl

28.02.2011 | Seriály

Všichni Bernátovi se konečně dozvědí, že Vendy je těhotná a odjela do Prahy na potrat. Jsou zdrcení z toho, co se stalo, i z toho, že se jim nesvěřila. Proč jim nedovolila, aby jí pomohli? Rudolf se chce pomstít Hlaváčkovi, proto tlačí na Petra, aby se stal jeho konzultantem u Hlaváčkova případu. Jak se Petr rozhodne? A čím Hlaváček oba doktory překvapí? Helče je jasné, že žádná svatba nebude a vztah se Šimonem nemá budoucnost. Zdá se, že jí to nevadí, protože se zamilovala do jiného. Monika klesá stále hlouběji. Co se jí stane a proč ji z dalšího průšvihu zachraňuje zrovna Roman?

Rudolf se chce pomstít Hlaváčkovi, ale má tolik rozumu a profesní cti, že se nehodlá hojit na nemocném člověku. Chce Hlaváčka vyléčit, aby ho mohl zabít. Proto tlačí na Petra, aby se stal konzultantem u Hlaváčkova případu. Potřebuje ho jako svědka, že z lékařského hlediska nepochybil. Petr se nechce mstít, stačilo by mu, kdyby Hlaváček projevil lítost nad tím, co svou horlivostí kdysi způsobil. Podaří se Rudolfovi Petra přemluvit? A jaké překvapení jim Hlaváček připraví?

Všichni Bernátovi se konečně dozvědí, že Vendy je těhotná a do Prahy neodjela na tah s kamarádkou, ale na potrat. Nejhorší je, že na to přišel Rudolf, který ve vile vůbec nebydlí a Vendy nevídá tak často. Všichni jsou zdrcení z toho, co se stalo, i z toho, že jim Vendy nic neřekla. Proč jim nedovolila, aby jí pomohli? Každý z rodiny si to vyčítá po svém. Netrpělivě čekají na Vendin návrat. A přemýšlejí, jak se zachovají, až se objeví ve dveřích.

Šimon se rozhodne na dva dny odjet. Chce utéct před Helčou a promyslet si, co bude dál. Helče už je jasné, že svatba nebude a že vztah se Šimonem nemá budoucnost. Šimon se ale daleko nedostane. Narazí na psychicky zničenou a bezradnou Vendy, která má za sebou potrat. I když je Kosík ten poslední, koho Vendy chtěla vidět, je ráda, že se o ni Šimon postaral. A Šimon netuší, že Helča mezitím vyřešila problém jejich vztahu. Zdá se, že se zamilovala do jiného.


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Monika klesá stále hlouběji. Po tom, co ji Honza vyhodil ze své garsonky, si našla novou zábavu. Snaží se v hospodě sbalit nějakého chlapa, napovídat mu srdceryvnou historku a vymámit z něj peníze. Zdá se, že u jednoho se jí to podařilo. Muž jí nejen půjčí peníze, ale je ochotný jí i pomoci a odvézt, kam potřebuje. Když ale pochopí, že naletěl, Monika se ocitne v dost nepříjemné situaci. Co se jí stane a proč ji zachraňuje právě Roman?

Zatímco Soňa se strachuje o sestru, Roman jde tvrdě po své konkurenci. Poté, co zjistil, že jeho protivníkem v soutěži o radnici je žena, ruská developerka Světlana Karimová, neváhá se jí osobně představit. A přitom jí vysvětlit a poté i názorně předvést, že ani on se neštítí zajít ve svém boji hodně daleko. A že má v rukávu mnohem účinnější zbraň, než je bomba v autě.

Nenechte si ujít další díl seriálu Cesty domů (32) To jsem nevěděl v pondělí 28. února 2011 ve 20:00 na Primě.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden Berani zažijí období plné energie a dynamiky. Hvězdy jsou vám nakloněny, což vám dodá extra dávku sebevědomí a vášně. Buďte připraveni na nové výzvy a příležitosti, které se objeví na vaší cestě.Vaše pr... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat