Cesty domů (28) – Nic nepovím

14.02.2011 | Seriály

Vencl sice vzal na vědomí, že se s ním Vendy rozešla, ale ví, že ho má pořád ráda. Proto se k ní chová jednou zamilovaně, podruhé zle. Jak dopadne jejich poslední setkání? Vendy je z rozchodu s Venclem rozrušená a přizná Soně, že se začíná hroutit. Soňa se bojí, aby Vendy zase nezkolabovala vyčerpáním, proto ji raději odveze do nemocnice... Sledujte další osudy oblíbených hrdinů.

Rudolf se snaží přimět Petra ke společné mstě Hlaváčkovi. Co mu na to Petr řekne a co pak udělá Martin? Šimon si nemůže zvyknout na to, že se k nim nastěhovala Helča a zavedla přísný řád. Mnohem víc ho zajímá zdravotní stav Vendy, která leží u něj na oddělení. Co se dozví z jejích testů?

Vencl sice vzal na vědomí, že se s ním Vendy rozešla, ale ví, že ho má pořád ráda. Co kdyby to dali zase dohromady? Začal by ho konečně docent respektovat alespoň jako přítele své dcery, když už ho nerespektuje jako doktora? Vencl sám neví, proto se k Vendy chová jednou mile, podruhé zle. Hraje si s ní jako kočka s myší. Jak dopadne jejich další setkání? A co ambicióznímu doktorovi nabídne primář kardiochirurgie?

Šimon si nějak nemůže zvyknout, že se k nim nastěhovala Helča, která u nich doma zavedla přísný řád. Je uvařeno, vypráno, upečený koláč, Helča zkrátka chce, aby všechno bylo jako ze škatulky. Dokonce i Šimon. Jenže ten si připadá nějak divně. Jako v kleci. Mnohem víc než Helča a její sekýrování ho v tuto chvíli zajímá zdravotní stav Vendy, která leží u něj na oddělení. Co se dozví z jejích testů? A co Vendy Šimon pod nátlakem slíbí?


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Rudolf je naštvaný, protože zjistil, že věci najednou neběží tak, jak on nařídil. Že se svět netočí jenom kolem něj. Petr odmítl pomstít se společně s ním Hlaváčkovi. Minulosti už má prý dost. Martin kvůli tomu Rudolfovi udělil dost nepříjemnou lekci. V podstatě mu elegantně plivl do tváře. A s Vendy se něco děje, ale ona nechce říct co. Rudolf nesnáší emoce a najednou je jich všude kolem plno. Co s tím má dělat?

Vendy je z rozchodu s Venclem rozrušená. S někým by si o tom potřebovala promluvit. A nejen o tom. Šla do nemocnice za tátou, ale nenašla odvahu říct mu úplně všechno. Ani Soně ne. Místo toho se opět sešla s Venclem. Co jí ten grázl řekl, že se vrátila v tak zuboženém stavu? Vendy přizná Soně, že už nemůže dál. Soňa se bojí, aby Vendy zase nezkolabovala vyčerpáním, proto ji raději odveze do nemocnice a nechá Vendy udělat krevní testy. Jaká bude její diagnóza?

Honza se snaží vyžehlit Moničin malér s mankem. Donutí ji, aby se šla svému nadřízenému omluvit. A zaplatí za ni její dluh. Jenže ona to bere jako ponižování.

Proč by se měla omlouvat? Nic přece neprovedla, ale nikdo jí nevěří. A nevěří jí ani Honza. Ten chce, aby si našla novou práci. Ale Monika by chtěla být co nejvíc s ním. Má ji Honza ještě vůbec rád?

Nenechte si ujít další díl seriálu Cesty domů (28)  Nic nepovím v pondělí 14. února 2011 ve 20:00 na Primě.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden Berani zažijí období plné energie a dynamiky. Hvězdy jsou vám nakloněny, což vám dodá extra dávku sebevědomí a vášně. Buďte připraveni na nové výzvy a příležitosti, které se objeví na vaší cestě.Vaše pr... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat