Slavné baculky, jež se vzepřely módnímu diktátu: Inspirujte se!

Pokud otevřete stránky společenských časopisů či internetové magazíny, můžete nabýt dojmu, že kdo nemá 30 kilo i se železnou postelí, nemůže se stát slavnou herečkou či zpěvačkou. Omyl!

I dnes, kdy nám módní průmysl velí přijmout za svůj zcela zkreslený obraz o „ideální postavě“ v podobě kostí obalených kůží, se najdou mezi slavnými a úspěšnými celebritami ženy, které se proslavily svým talentem, nikoli vyhublým tělem.

A které jsou ty nejslavnější?

Kate Winslet

A nakonec jedna z dlouholetých bojovnic proti vychrtlé postavě v Hollywoodu. Kate Winslet se vždycky odmítala podřídit onomu „ideálu krásy“ prezentovaného médii a módním průmyslem. Bojuje i proti zásahům grafiků u svých fotografií. Jak říká, je na své tělo pyšná v té podobě, ve které je.

Adele

Britská zpěvačka s úchvatným hlasem okouzlila před pár lety celý svět. A určitě to nebylo kvůli postavě. Jak se před časem svěřila časopisu Rolling Stone, příliš si se svou postavou starosti nedělá. I když se jí prý líbí koukat na zpěvačky jakou Lady Gaga a Katy Perry, Adele podle svých slov nedělá hudbu pro oči, ale pro uši…

Christina Aguilera

Bývaly časy, kdy Christina připomínala kost a kůži, v současnosti si však – podle svých slov – užívá své nedávno nabyté křivky. A nic si nedělá z jízlivých poznámek bulvárních médií! Za hlavní považuje, že se v novém, plnějším těle cítí skvěle ona sama (a že se tak líbí i svému partnerovi).

Octavia Spencer

Americká herečka, jež se proslavila především rolí ve snímku Černobílý svět (The Help), za kterou získala nespočet ocenění, včetně Oscara, také nezapadá do kategorie typických hollywoodských hvězd…tedy alespoň svou postavou. A jak několikrát deklarovala, vůbec ji tato skutečnost netrápí, naopak!

Kate Upton

Modelka a příležitostná herečka dokazuje, že aby se člověk dostal v plavkách třeba na obálku Sports Illustrated, vůbec nemusí splňovat všeobecně přijímaná kriteria spojovaná s postavou modelek, ale může patřit i k ženám „krev a mlíko“. V jednom z rozhovorů se přiznala, že co se jídla týče, nijak se neomezuje. „Pokud mám na něco opravdu chuť, prostě si to dám!“ Velmi ne-modelkovské…

Christina Hendricks

Rusovláska s naprosto dokonalou postavou typu přesýpací hodiny umí svých křivek využít – bývá pravidelně označována za jednu z nejvíce sexy hereček planety. A není se čemu divit. I ona ovšem pravidelně slýchá kritiku ze strany bulvárních médií a i ona nad ní jen bezstarostně mává rukou. Jejím vzorem je prý její vlastní matka, která byla na svou postavu velmi pyšná a nikdy se ani slovem nezmínila, že by byla se svou postavou jakkoli nespokojená.

Kelly Clarkson

Zpěvačka se několik let snažila vyhovět hvězdnému diktátu hubených postav, ale jak sama přiznala, nebylo to zkrátka ona, hubenost jí nijak nenaplňovala. Proto své úsilí vzdala a nyní je spokojená se svou přirozenou postavou. „Spousta lidí si myslí, že popová hvězda by měla být hubená. Ale já jsem popová hvězda, takže si budu pravidla vytvářet sama. Jsem se svým tělem konečně spokojená, miluju ho,“ uvedla Kelly pro časopis People.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro Berany obdobím sebeobjevování a posílení osobních vztahů. Vaše energie bude na vrcholu a k tomu přispěje i pozitivní vliv Marsu, který vás povede k rozhodným a efektivním činům.V oblasti lásky se můžete těšit na pozitivn&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat