Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nemáte někdo nápad na dovolenou v Chorvatsku? Chtěly by jsme tam s kamarádkami jet, ale nemáme představu kam. Naše představa je opalování, drinky, koupání, ale večer nějaká zábava prostě rozjetá párty.
Střední Dalmácie-Makarska
Ahojky nemate nekdo zkusenosti prosim s cestovkou http://www.svatba-v-zahranici.eu/ ??
Ahoj anicko ja mam s nimi dobrou zkusenost, meli jsme pres ne zarizenou svatbu v chorvatsku a bylo to moc krasny a vsechno opravdu perfektne zarizeny.
Děkuji moc za odepsani už jsme s nimi v kontaktu a budeme přes ne zařizovat tedy svatbu už se moc těším. :)
My jsme meli i svatbu v chorvatsku a skvele se to vyvedlo :) Tak si kazdej najde neco. Proc jezdit nekam do exotiky, kdyz i tady v evrope muzou byt tak krasna mista u more :)
a pres jakou agenturu jste to zarizovali prosim?
Mrknete se na yachtwedding.com to je ta agentura pres kterou jsme tu svatbu zarizovali. :) vemi profesionalni jednani a skvele ceny vazne
super podivame se na jejich stranky at vidime jejich nabidku diky moc :-)
Ahoj já sem pro mamku k narozeninám koupila dovolenou do Dominikánské republiky. Byla z toho hrzoně nadšená. Já už se taky těšim až s ni strávím trochu volného času :)
S cestovní kancelaři to je mnohem lepší ale zase bacha když vybereš nějakou malou neověřenou tak to taky muže byt pěkný děs. Já jezdim s etravel. cz a už bych s jinou nejel. Mam v ně důvěru a jak se řika proč to měnit když to funguje.
jedte treba na makarskou nebo tak :) maji dobre ceny za ubytovani. hlavne pozor na cestu cetla jsem ze kvuli unave na ceste je hodne nehod. vyzkousela jsem thebrainer.cz a muzu rict ze cesta byla dobra rychle mi to dodalo energii :)
tyjo blanko moc dekuji hledala jsem prave nejake takove doporuceni. minuly rok jsme s sebou meli jen kavu a stejne jsme delali dlouhou prestavku aspon na trochu spanku kdyz jsme jeli do chorvatska, ale myslim ze byse to dalo zvladnout i bez prestavky ted jsou tamty dalnice super! :) podivam na stranky
S cestovní kancelaři to muže být mnohem lepší ale když zas vybereš nějakou malou neověřenou tak to taky muže byt pěkný děs. Já jezdim s etravel.cz a už bych s jinou nejel. Mam v ně důvěru a jak se řika proč to měnit když to funguje.
Já ani moc neporadím kde si to koupit, ale poradím, kde ušetřit za dovolenou. Na tom cashback portálu http://www.plnapenezenka.cz/kategorie/cestovani , když si koupíte nějakou dovolenou nebo zarezervujete pokoj, tak dostanete část peněz zpět. U dovolených se to opravdu vyplatí:-)
Těch cestovek už je ted tolik, že je člověk muže přehrabovat lopatou, ale vybere si každy
Zkuste mrknout na etravel.cz, tam těch dovolených mají vždycky habaděj. Veliký výběr míst a hotelů do mnoha destinací.
Já mam dovolenou vyzkoušenou přes zkustotaky.cz mají vyborny dovoleny i pro aktivnější jedince :)
Taky hledáme s děckama na léto Chorvatsko ale asi bychom chtěli jet s cestovkou samotní si na to zatím netroufáme. Nemáte tušeni kde by se dala dovča sehnat za dobrý penizek?
Tak jsem na to mrkla a početla si o tom na těch stránkách. Vypadá to jako dobrý tip. Navrhnu kamarádkám a uvidíme. Díky :)
Plaz Zrce na ostrově Pag. Partykybl tam pořádá dovolené. Na jejich stránkách se toho dozvíš víc :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.