Diskuse na téma Miminko díky dárkyni

Ahojky, mám dotaz na maminky, které mají dítě díky darovanému vajíčku. Jak se dá vyrovnat s tím, že to malé nemá vaše geny? Podle doktorů je to moje jediná možnost, jak mít dítě, ale pořád se s tím nějak nemohu srovnat.

malarwen dnes 0:18

Mně asi nějak pomohlo docházení na kliniku. Nejdřív jsem to také nedokázala přijmout a po zjištění, že není jiná možnost, jsem tam chodit přestala. Po nějaké době už jsem byla ale tak ztrápená, že jsem se rozhodla navštívit jinou kliniku s tím, že třeba vynesou jiný verdikt. Tak se stalo, že jsem se ocitla na IVF Zlín a po všech rozhovorech s personálem kliniky mi ta možnost postupně přestávala připadat nepřijatelná. Všichni byli moc empatičtí, takže mi nějak dokázali otevřít oči.

verisek 17.04.2025

Uvědomila jsem si, že ho budu nosit pod srdcem já a nikdo jiný. Tím vznikne silné pouto, které suveréně předčí to, že je z cizího vajíčka. A vlilv na vyrůstání a výchovu taky dárkyně mít nebude, jenom ty a tatínek.

Makouš 16.04.2025

Ahoj, vím, že je těžké se s tím smířit, ale asi je na místě použít to klišé, které je pravdivé- chce to svůj čas. Utřídit si v klidu priority a většina žen dojde k tomu, že to dítě chce raději s cizím vajíčkem než vůbec.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Lidé narození ve znamení Berana mohou tento týden očekávat dynamické změny, které přinesou nové příležitosti i výzvy. Vaše přirozená energie a odhodlanost budou klíčovými faktory, které vám pomohou překonat případné přek&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

46 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:01
43 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:47
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat