Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, mám dotaz na maminky, které mají dítě díky darovanému vajíčku. Jak se dá vyrovnat s tím, že to malé nemá vaše geny? Podle doktorů je to moje jediná možnost, jak mít dítě, ale pořád se s tím nějak nemohu srovnat.
Mně asi nějak pomohlo docházení na kliniku. Nejdřív jsem to také nedokázala přijmout a po zjištění, že není jiná možnost, jsem tam chodit přestala. Po nějaké době už jsem byla ale tak ztrápená, že jsem se rozhodla navštívit jinou kliniku s tím, že třeba vynesou jiný verdikt. Tak se stalo, že jsem se ocitla na IVF Zlín a po všech rozhovorech s personálem kliniky mi ta možnost postupně přestávala připadat nepřijatelná. Všichni byli moc empatičtí, takže mi nějak dokázali otevřít oči.
Uvědomila jsem si, že ho budu nosit pod srdcem já a nikdo jiný. Tím vznikne silné pouto, které suveréně předčí to, že je z cizího vajíčka. A vlilv na vyrůstání a výchovu taky dárkyně mít nebude, jenom ty a tatínek.
Ahoj, vím, že je těžké se s tím smířit, ale asi je na místě použít to klišé, které je pravdivé- chce to svůj čas. Utřídit si v klidu priority a většina žen dojde k tomu, že to dítě chce raději s cizím vajíčkem než vůbec.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Lidé narození ve znamení Berana mohou tento týden očekávat dynamické změny, které přinesou nové příležitosti i výzvy. Vaše přirozená energie a odhodlanost budou klíčovými faktory, které vám pomohou překonat případné přek&... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.