Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ženy, máte někdo zkušenost, že se dlouho nedaří otěhotnění? Jak na to, co dělat? Budu ráda za jakékoli rady :)
Určitě je dobré se obrátit na odborníky. Potřebujete vyšetřit a nechat si doporučit, co by Vám mohlo pomoct. Moje kamarádka otěhotněla na klinice ve Zlíně - chválila si je, přístup, vyšetření, ale i následnou léčbu.
Doporučím kliniku IVF Zlín a jejich léčbu a skvělou péči, díky které se nám s manželem za měsíc splní sen a dcerka se narodí :) Klinika je opravdu skvělá, panuje tam příjemná atmosféra a lékaři jsou velké kapacity. Navíc mají vysokou úspěšnost léčby, čehož jsem důkazem. Taky používají ty nejlepší metody léčby, umělou antikoncepci a nám pomohlo IVF a EmbryoGlue, které zvýšilo šanci na otěhotnění. Doporučím se k nim objednat na konzultaci www.ivf-zlin.cz/lecebne-metody
Holky, díky za tuto diskuzi! Hodně jsem se dozvěděla a taky díky Vám už vím, že nemám ztrácet naději a mám se obrátit na odborníky ve Zlíně. Hned večer to proberu s partnerem a myslím, že bude pro :)
Dobrý den, taky se na kliniku obrátím, sama se o miminko snažím už víc než 9 měsíců a asi je potřeba někam zajít. Tato klinika se mi navíc líbí, mají skvělé lékaře a moderní lečebné metody.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.