Diskuse na téma Sušička ovoce

Čauky, mňauky. Chci si pořídit sušičku ovoce, ale totálně se ztrácím ve výběru. 😅 Některé mají milion funkcí, jiné jsou úplně basic – a já nevím, jestli se vyplatí investovat do dražší, nebo mi stačí něco jednoduchého. Máte nějakou osvědčenou, kterou fakt doporučíte? Jak rychle suší, je tichá, snadno se čistí? A co třeba rovnoměrnost sušení, nejsou některé plátky přeschlé a jiné gumové? Díky za vaše zkušenosti, ať nekoupím nějaký krám! 😄🍏

Tichavka 15.02.2025

Ahoj, sušička ovoce je super věc, ale chápu, že ten výběr může být peklo. Pokud chceš něco spolehlivého, co suší rovnoměrně, má digitální nastavení teploty a časovač, doporučuju DOMO DO353VD. Kupovala jsem ji přímo na tom jejich eshopu domo-elektro. Má digitální displej, takže si přesně nastavíš teplotu a čas podle toho, co sušíš (ovoce, houby, bylinky…). Díky ventilátoru se suší rovnoměrně, takže se nestane, že by některé plátky byly křupavé a jiné gumové. Navíc má pět nastavitelných plat, takže si můžeš upravit prostor podle potřeby.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden ti přináší příležitost k růstu a novým začátkům. Energie Marsu tě bude nabíjet neobyčejnou odvahou a rozhodností. To je ideální čas, abys se pustil do projektů, které jsi dlouho odkládal. Neváhej se postavit výzvám čelem; t... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

29 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:18
25 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat