Diskuse na téma Má smysl přecházet na barefoot? Zkušenosti?

13. 02. 2025 Tichavka Prosím o radu

Ahoj holky, uvažuju o koupi barefoot bot, ale nejsem si jistá, jestli do toho jít. Hrozně se mi líbí myšlenka přirozenější chůze, ale zároveň se bojím, jestli to není jen trend a jestli si tím třeba neublížím. 🤔 Máte s barefoot botami zkušenosti? Jak dlouho je nosíte a jaký to má vliv na vaše nohy? Pomohlo vám to od nějakých bolestí, nebo jste naopak narazily na problémy? Doporučily byste přechod na barefoot úplně, nebo je lepší to kombinovat s klasickou obuví? Budu ráda za jakékoli rady a tipy, než do toho investuju. Díky! 😊

diana27 15.02.2025

Chápu tvoje váhání – přechod na barefoot obuv je určitě velký krok. Já sama barefoot boty používám už nějakou dobu a mohu říct, že mi pomohly posílit nohy a zlepšit držení těla. Samozřejmě, přechod vyžaduje čas a trpělivost. Doporučuji začít postupně – kombinovat barefoot obuv s klasickými botami, abys dala nohou čas se přizpůsobit. Měla jsem skvělou zkušenost s modelem Smart Vegan Diva od Barefoot Saltic. Tyto boty jsou navrženy tak, aby podporovaly přirozený pohyb, poskytovaly dostatek prostoru pro prsty a zároveň byly šetrné k životnímu prostředí.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden ti přináší příležitost k růstu a novým začátkům. Energie Marsu tě bude nabíjet neobyčejnou odvahou a rozhodností. To je ideální čas, abys se pustil do projektů, které jsi dlouho odkládal. Neváhej se postavit výzvám čelem; t... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat