Diskuse na téma Starší partner a sex

Hezkej večer holky, potřebuju poradit. Mám staršího partnera a v poslední době nám to v sexu vůbec neklape. Jemu to moc nejde, ale nechci ho nějak zraňovat nebo vyvíjet tlak. Máte zkušenosti, jak to citlivě řešit nebo co by mohlo pomoct.

Lilianne 15.02.2025

Ahoj, úplně tě chápu, je skvělé, že k tomu chceš přistupovat citlivě. U starších chlapů se tohle stává docela často, ať už kvůli věku, stresu nebo třeba zdravotním faktorům. Důležité je, aby necítil tlak, protože to často věci ještě zhoršuje. Zkus mu dát najevo, že ti jde hlavně o něj a o vaši blízkost, ne jen o výkon. Někdy pomůže třeba změna prostředí, víc něhy přes den nebo i jen otevřená, ale nenásilná komunikace. Jestli hledáš něco, co by mu mohlo pomoct, můj partner už nějakou dobu používá Runner gel ze Supererekce a je s ním fakt spokojený. A já koneckonců taky :-)

kikinkadob Lilianne 17.02.2025

Děkuju moc za doporučení. A ten runner začne působit hned? Nebo jak to funguje?

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden ti přináší příležitost k růstu a novým začátkům. Energie Marsu tě bude nabíjet neobyčejnou odvahou a rozhodností. To je ideální čas, abys se pustil do projektů, které jsi dlouho odkládal. Neváhej se postavit výzvám čelem; t... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat